REMM Sensores Dacia FB Shared CAT

Filtre de l’habitacle per a vehicles Dacia: essencial per mantenir la qualitat de l’aire interior del teu vehicle

Sabies que en un habitacle tancat respirem entre tres i cinc vegades més contaminants que a l’exterior? El filtre de l’habitacle és essencial per mantenir la qualitat de l’aire interior del teu vehicle. No sempre som conscients, però està clar que actua de manera molt beneficiosa en la nostra salut, confort i seguretat. Situat a l’entrada del bucle de ventilació, el filtre de l’habitacle filtra l’aire exterior, el purifica i el torna a l’interior de vehicle. Al retenir les impureses i les olors, esdevé un element imprescindible.

 

Quin triar?

 

Disposem de 3 tipus de filtres, tots ells intercanviables en un mateix vehicle (segons disponibilitat). A mesura que es passa a la gamma superior, més segur és el filtratge de les partícules i d’alguns components presents en l’aire exterior. La diferència de preu entre aquests tres filtres és mínima. Per uns pocs euros més, preservarás al màxim el benestar i la salut de tots els passatgers.

 

Aquestes són les característiques de cadascun dels filtres:

 

  1. Filtre de partícules (o de pol·len): simple filtratge de la majoria de partícules i pòl·lens. Et protegeix de les impureses procedents de l’exterior.
  2. Filtre de carbó actiu (o combinat): Filtratge de fums, olors, gasos irritants i compostos orgànics volàtils (tipus butà, propà, etanol, dissolvents …) gràcies a l’acció del carbó actiu. Permet gaudir d’un interior sa, sense males olors ni gasos nocius.
  3. Filtre antial·lèrgic: Neutralització de el 92% de les partícules al·lergèniques gràcies a un tractament de superfície a força de polifenols. Proporciona un interior sa i garanteix la protecció de les persones davant d’un risc al·lèrgic.

 

¿Quan s’ha de canviar?

 

Es recomana canviar el filtre de l’habitacle cada any, és a dir, cada 25.000 km, de mitjana, d’acord amb el manual de manteniment. Es recomana canviar-lo amb més freqüència si una de les persones a bord pateix al·lèrgies, dificultat respiratòria o si el vehicle s’utilitza en un ambient amb més pols i més contaminació (conducció en ciutat) del normal. L’acumulació de pols o de pol·len porta a una pèrdua de càrrega: el filtre està saturat de partícules i ja no deixa passar l’aire. 

 

Com puc saber si el filtre de l’habitacle està brut?

 

Alguns signes poden posar-te sobre avís: esternudes amb més freqüència del que és habitual, mal de cap, perceps una mala olor al posar en marxa la climatització o la calefacció, els vidres triguen més a desentel·lar-se, entre d’altres. Un filtre brut comporta igualment un risc de trencament prematur dels sistemes de ventilació i de climatització (dóna origen al 70% de les avaries del bucle de climatització).

 

Tens dubtes sobre el filtre de l’habitacle? Contacta amb REMM GUITART a través del telèfon 936803535 o el correu electrònic remmguitart@red.renault.es i t’explicarem tots els detalls!

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús