REMM Filtro Renault FB Shared CAT

Filtre de l’habitacle per a vehicles Renault: crea un ambient interior més sa, lliure de contaminants procedents de l’exterior

La qualitat de l’aire interior d’un vehicle depèn, sobretot, de la presència i del manteniment d’un equip imprescindible: el filtre de l’habitacle. No sempre som conscients, però actua de manera molt beneficiosa en la nostra salut, el nostre confort i en la seguretat de tots.

 

Quins són els beneficis?

 

SALUT: contaminants reduïts. El filtre de l’habitacle forma una barrera contra els contaminants i al·lèrgens presents en l’aire exterior: partícules fines i ultrafines, pòl·lens, gasos irritants i nocius (ozó, benzè, diòxids de nitrogen, monòxid de carboni …).

 

CONFORT: olors atenuats. El carbó actiu present al  filtre absorbeix les molècules líquides o gasoses que originen les males olors. Permet així captar els compostos orgànics volàtils (també anomenats COV). La propagació provoca olors nauseabundes i problemes de salubritat.

 

SEGURETAT: evita el baf. Directament relacionat amb l’eficàcia dels sistemes de calefacció, climatització i repartiment de l’aire, el filtre de l’habitacle permet un desentelat i un desglaç òptims, contribuint així al confort visual i la seguretat de l’automobilista.

 

A REMM GUITART ens importa la teva comoditat i satisfacció, per això, per tal de garantir el benestar i la seguretat en el teu vehicle, et recomanem seguir aquestes pautes:

 

  • Tria preferiblement el filtre antial·lèrgic. A mesura que es passa a la gamma superior, més segur és el filtratge de les partícules i d’alguns components presents en l’aire exterior. La diferència de preu és mínima.
  • Canvia el filtre de l’habitacle amb regularitat. Cada any, és a dir, cada 25 000 km de mitjana. Es recomana canviar-lo amb més freqüència si pateixes al·lèrgies o si condueixes en zona urbana o amb molta pols.
  • Opta per la peça d’origen Renault. Quan compres un  filtre de l’habitacle d’origen Renault, saps que ha estat dissenyat i provat especialment per al teu vehicle Renault. La seguretat, l’eficàcia i la qualitat d’origen estan garantides.

 

Tens dubtes sobre el filtre de l’habitacle? Contacta amb nosaltres a través de telèfon 936803535 o el correu electrònic remmguitart@red.renault.es i t’explicarem tots els detalls!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús