Shared FB Carrocería CAT

Franquícia de reparació gratuïta per operacions de carrosseria

Als tallers Remm Guitart som especialistes en la reparació de qualsevol marca i model d’automòbil. Però a més t’oferim una promoció especial: la franquícia de reparació gratuïta per a operacions de carrosseria.

Ens comprometem amb tu i et regalem la franquícia (per un màxim de 300€) per a reparacions de carrosseria que superin els 2.000€ (impostos inclosos). També et regalem el 50% de l’import de la franquícia per a reparacions de carrosseria d’entre 800€ i 2.000€ (impostos inclosos), amb un regal màxim de 150€.

Les promocions no són acumulables amb altres ofertes en vigor i és vàlida a tots els tallers Remm Guitart fins el 31 de desembre d’enguany.

A Remm Guitart oferim serveis d’atenció i reparació ràpida en carrosseria. Reparem petits cops, marques i rascades. També reparem o substituïm vidres de parabrises, òptiques o retrovisors. Preparem un pressupost a l’instant i sense compromís. T’atenem sense necessitat de demanar cita prèvia i ens comprometem a completar la reparació en menys de 48 hores.

Sempre aconsellem que el teu vehicle sigui assistit per professionals que coneguin a la perfecció els procediments, com nosaltres que som especialistes en reparacions de qualsevol vehicle i model. Totes les reparacions compten amb un any de garantia.

T’esperem a Remm Guitart!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús