REMM Franquicia FB Shared CAT

FRANQUÍCIA GRATUÏTA DE FINS A 300€ PER A VEHICLES RENAULT I DACIA

En les assegurances de cotxe és habitual trobar-nos amb la possibilitat de contractar l’assegurança amb franquícia. Aquesta fórmula permet abaratir el preu de la prima, a canvi de compartir amb l’asseguradora part del risc. És a dir, consisteix en un percentatge o quantitat fixa que l’asseguradora pacta amb l’assegurat en el contracte d’assegurança. En cas de sinistre, la quantitat que l’asseguradora no haurà de pagar és l’establerta per aquesta quantitat, la qual serà pagada per l’assegurat.

Les companyies asseguradores acostumen a oferir diferents opcions, en funció de l’estalvi que es busca i en funció dels sinistres que el conductor ha tingut amb anterioritat. Per això, son una opció molt interessant per a aquells conductors que mai han hagut de signar un parte d’accident. Aquesta opció cobreix tots els danys que es produeixen per responsabilitat civil, quan els danys son propis és quan s’aplica la franquícia.

Fins al 30 de setembre, si pateixes un sinistre amb el teu cotxe Renault o Dacia on es vegi afectada la carrosseria i comptes amb franquícia de carrosseria fins a 300€, vine a veure’ns! Amb REMM GUITART, tindràs la reparació i no pagaràs la franquícia*!

*Promoció vàlida sempre que l’import de la reparació inclogui un mínim de peces PVP de carrosseria + material de pintura (sense IVA), segons el següent escalat: Import de la reparació entre 300€ i 700€: descompte de 150€ en la franquícia; Import de la reparació entre 700€ i 1.000€: descompte de 200€ en la franquícia; Import de la reparació superior a 1.000€: descompte de 300€ en la franquícia.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús