REMM Dacia FB Shared CAT

Al novembre, Gamma Dacia des de 8.000€

Aquest mes, aconsegueix el teu Dacia Sandero des de 8.000€*, amb 1 any d’assegurança gratuït* i no el paguis fins d’aquí a 3 mesos*. A més, podràs beneficiar-te de les ajudes del govern amb el Pla Renove 2020**. Un vehicle on, sens dubte tot està preparat i pensat per facilitar-te la vida, tant per anar per la ciutat  com per carretera. 

 

5 places reals i amplis espais d’emmagatzematge

Disposa de cinc places reals en un interior espaiós, pràctic i modulable, que, permet transportar totes les teves coses gràcies al seu ampli maleter i la seva banqueta del darrere abatible 1/3 – 2/3. També disposa d’ingeniosos espais d’emmagatzematge repartits a l’interior del vehicle (guantera, portes laterals, posa gots, etc.).

 

Equipat amb diferents dispositius de seguretat activa i passiva

Disposa de carrosseria reforçada, coixins de seguretat frontals i laterals, un sistema de fixació Isofix per als seients infantils i reposacaps d’altura regulable. També de regulador-limitador de la velocitat i de diferents sistemes d’assistència a la conducció: sistema antibloqueig de les rodes (ABS), sistema d’ajuda a la frenada d’emergència (SAFE), sistema de control dinàmic de la trajectòria (ESP) i control de tracció (ASR).

 

Sistemes multimèdia

El sistema multimèdia Media Nav Evolution, és senzill i intuïtiu. Amb una pantalla tàctil de 7” disposa diferents funcionalitats: mapes, ràdio, preses jack i USB, àudio streaming i telefonia Bluetooth®. Des del 2019, tots els models compten amb Smartphone Replication compatible amb Android Auto™ i Apple CarPlay™. Amb el sistema multimèdia Dacia Plug & Ràdio gaudiràs d’una ràdio amb una pantalla gran, funcions de telefonia per Bluetooth, àudio streaming, preses jack i USB a la part frontal. 

 

T’interessa? 

VULL QUE EM TRUQUIN 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per comandes realitzades el novembre i matriculats abans del 31/12/20 de Dacia Sandero Access 1.0 55kW (75CV), finançant amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya a través de Preference Easy o Preference Plus. Preu al comptat: 8.700 €. L’oferta inclou l’aportació de fabricant al Pla RENOVE 2020 i regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600€ amb Mapfre o Mutua, regalat per RCI. Campanya de tres quotes de carència amb interessos acumulats a capital viu començant la primera quota al març. Import mínim a finançar: 4.000€. Permanència mínima: 36 mesos. Impostos inclosos, transport i promocions ofertes per RECSA. Incompatible amb altres ofertes financeres. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Inclou fins a 5 anys de garantia: els dos primers anys sense límit de quilometratge; El 3r any la garantia conclourà si se superen els 100.000 kms; a partir del 3r any, l’extensió de la garantia amb el contracte Dacia Serenite conclourà quan es superi / compleixi alguna de les dues condicions: 2 anys addicionals o 80.000 kms totals, la condició que abans succeeixi (veure condicions dels contractes d’extensió de garantia Dacia Serenite). El model visualitzat podria no coincidir amb el model ofert.

 

** PLA RENOVE 2020 finançat pel MINCOTUR. Podran beneficiar aquelles persones que compleixin amb els requisits exigits en el RDL 25/2020. Consulta l’import de l’ajuda corresponent a cada model en el teu concessionari més proper.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús