REMM PRO FB Shared CAT

GAMMA RENAULT PRO+: VEHICLES COMERCIALS AL 0% TAE

Estàs pensant en adquirir un nou vehicle comercial o substituir el que ja tens? Fes el canvi aquest mes i obtindràs el teu model al 0% TAE.

 

A REMM GUITART comptem amb una àmplia selecció de vehicles professionals, dissenyats per fer la teva feina més còmoda i segura. A més a més, t’oferim la possibilitat de configurarlo amb aquells detalls que s’adaptin millor a la teva activitat professional. El disseny exterior, la distribució interior i els accessoris estan totalment pensats per facilitar-te el dia a dia. A més a més, d’un mateix model disposem de diferents longituds i nivells d’equipament amb una gran varietat de configuracions possibles.

 

El més important de la teva activitat diària és moure’t amb confiança, per això apostem per la millor tecnologia: connexió Bluetooth® i port USB en totes les ràdios, càmera de visió al darrere, sistema de navegació Renault R-LINK Evolution… son alguns dels equipaments que et facilitaran la teva feina.

 

No saps quin s’adapta millor a les teves necessitats? Des del visualitzador 3D, podràs fer-te una idea de tot el que pots posar al teu vehicle comercial Renault.

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
* Oferta RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya finançant per leasing, vàlida a Península i Balears per a autònoms, petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes) que adquireixin un Vehicle Comercial Renault finançant amb BOX2 i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi de el nou Renault adquirit. Tipus Nominal 0%, Comissió d’obertura 0%. Import mínim a finançar 6.000 €. Import màxim a finançar en leasing a el 0% TAE: 10.000 €. Import restant a l’comptat. Serveis opcionals. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 36 mesos. Vàlida fins al 2020.06.30. Incompatible amb altres accions financeres. Consulti a la seva concessionari les condicions especials disponibles també per a Particulars. Models visualitzats: KANGOO Furgó Professional Blue dCi 59 kW (80CV) amb porta lateral dreta i pintura metal·litzada; TRAFIC Furgó 27 L1H1 Energy Blue dCi 70 kW (95 CV) amb Pack Aire, doble porta lateral en xapa i fars antiboira; MASTER Furgó T L2H2 3300 Blue dCi 100 kW (135 CV) amb Pack Aire i Pack Visibilitat.

Llandes i embellidors complets de roda no disponibles a Espanya per a les carrosseries furgó.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús