REMM Comercials CAT

Gamma RENAULT vehicles comercials al 0% TAE

Estàs pensant en adquirir un nou vehicle comercial o substituir el que ja tens? Fes el canvi aquest mes i obtindràs el teu model al 0% TAE.

A REMM GUITART comptem amb una àmplia selecció de vehicles professionals, dissenyats per fer la teva feina més còmoda i segura. A més a més, t’oferim la possibilitat de configurarlo amb aquells detalls que s’adaptin millor a la teva activitat professional. El disseny exterior, la distribució interior i els accessoris estan totalment pensats per facilitar-te el dia a dia. A més a més, d’un mateix model disposem de diferents longituds i nivells d’equipament amb una gran varietat de configuracions possibles.

El més important de la teva activitat diària és moure’t amb confiança, per això apostem per la millor tecnologia: connexió Bluetooth® i port USB en totes les ràdios, càmera de visió al darrere, sistema de navegació Renault R-LINK Evolution… son alguns dels equipaments que et facilitaran la teva feina.

No saps quin s’adapta millor a les teves necessitats? Des del visualitzador 3D, podràs fer-te una idea de tot el que pots posar al teu vehicle comercial Renault.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
0% TAE*
*Oferta RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya financiant per leasing, vàlida a Península i Balears per a autònoms, petites i mitjanes empreses (quedant expressament excluides les empreses flotistes) que adquireixin un Vehicle Comercial Renault financiant amb BOX2 i entreguen un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Tipus nominal 0%, Comissió d’apertura 0%. Import mínim a financiar 6.000€. Import màxim a financiar en leasing al 0% TAE: 10.000€. Import restant al comptat. Serveis opcionals. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 36 mesos. Vàlida fins el 30/04/2020. Incompatible amb altres accions financeres. Consulta al teu concessionari les condicions especials disponibles també per a Particulars. Oferta no vàlida per a la gama de vehicles comercials elèctrics. Models visualitzats: KANGOO Furgó Professional Blue dCi 59 kW (80CV) amb porta lateral dreta i pintura metal·litzada; TRAFIC Furgó 27 L1H1 Energy Blue dCi 70 kW (95 CV) amb Pack Aire, doble porta lateral en xapa i fars antiboira; MASTER Furgó T L2H2 3300 Blue dCi 100 kW (135 CV) amb Pack Aire i Pack Visibilitat.
Llantes i embellidors complets de roda no disponibles a Espanya per a les carrosseries furgó.
Gama Vehículos Comerciales: Consumo mixto WLTP (l/100km) desde 5,3 a 12,6. Emisiones WLTP CO2 (g/km) desde 140 hasta 330. Emisiones NEDC CO2 (g/km) desde 117 hasta 233.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús