CADIRETES

Garanteix viatges en cotxe còmodes i segurs per als més petits de casa

Si conduir un cotxe exigeix una alta responsabilitat, quan entre els passatgers estan els més petits de la casa, aquesta responsabilitat es multiplica. No oblidis que el que pot ser un petit cop en un adult, per a un nadó o un nen pot ser quelcom més greu.

 

En l’actualitat, existeixen dues normatives respecte a la venda de cadiretes infantils: d’una banda, la més estesa ECE R44/04 que fa referència als diferents grups de Sistemes de Retenció Infantil (SRI) segons el pes del nen o nena; i d’altra banda, la nova norma i-Size (ECE R129 i-Size), en vigor des del 2013, que té en compte l’altura.

 

Així doncs, els menors d’edat d’alçada igual o inferior a 135 centímetres han d’utilitzar sistemes de retenció infantil i ocupar els seients posteriors. No obstant això, existeixen diferents excepcions: si el cotxe no té seients posteriors, si estan ocupats per altres menors d’edat o si la cadireta infantil no pot instal·lar-se en els seients posteriors per les dimensions del vehicle.

 

En aquests tres casos, el menor podrà asseure’s davant, però sempre en una cadireta de nens homologada i adaptada a la seva altura i pes .

 

A continuació, t’oferim dues cadiretes infantils que garantiran la protecció dels menors en els desplaçaments amb cotxe.

SEIENT PER A NENS ISOFIX KIDPLUS

Grup 2/3 (Grup 2: menors de 3 a 6 anys i de 15 a 25 quilos; Grup 3: menors de 5 a 12 anys i de 22 a 36 quilos)

 

Recomanat per a nens de 4 a 10 anys (amb pes superior a 15 kg). La seguretat està garantida, ja que ha superat proves de col·lisió més estrictes que els estàndards EuroNCAP actuals (65 km/h, en lloc de 50 km/h), en tots els vehicles Renault i en tots els seients.
Amb reposacaps ajustable i respatller envolupant per subjectar còmodament el nen al seu lloc. Fixació Isofix per a una instal·lació fàcil i ràpida, aportant la màxima seguretat per als seus fills.

 

Pes: 6,8 kg. Orientada cap endavant. Sistema exclusiu d’ajust d’ample de base de seient. Fixació només amb cinturó. Rentable a màquina a 30°.

Preu en oferta: 197,44€ IVA inclòs

SEIENT PER A NADÓ BABYSAFE PLUS

Grup 0+ (nadons de fins a 18 mesos i de fins a 13 quilos. Es col·loquen sempre en sentit contrari de la marxa)

 

Assegura una protecció excel·lent amb els amortidors laterals per a cap i pit. Isotèrmic i aïllament de la calor i el fred. La barra antirrebot limita la basculació.

 

Lleugera, còmoda i fàcil de transportar. Para-sol integrat i reposacaps ajustable. Orientat cap endarrere. Fixació amb cinturó. Els nadons i nounats viatjaran més segurs que mai.

 

Preu en oferta: 169,33€ IVA inclòs

 

No perdis l’oportunitat de garantir la seguretat dels teus fills al millor preu. Contacta’ns i t’assessorarem amb la més adequada segons les teves necessitats.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús