Quitanieves CAT

Gaudeix d’aquest hivern amb les millors promocions per al teu cotxe

Que si esquiar, que si un viatge, que si una excursió… L’hivern no és per quedar-se a casa! No diem que no s’estigui bé a casa: resguardats del fred, descansant i prenent quelcom calent… Però et conformaràs amb això?

 

L’hivern ens porta plans meravellosos per trencar la rutina i per gaudir dels mesos més especials de l’any. A les teves mans està: quedar-se a casa o esprémer cada segon d’aquesta època màgica.

 

A REMM Guitart, pensem en tu i en les teves escapades hivernals. Per aquest motiu, tens fins al mes de gener els següents descomptes* per tenir el teu cotxe a punt al millor preu:

  • Descompte de 20€ en cadenes de neu

  • Descompte de 30€ en portaesquís THULE

Comença a dissenyar la teva sortida… nosaltres ens encarreguem de la teva seguretat i confort! Visita el teu taller de confiança per a més informació i més promocions.

 

*Promoció vàlida de l’1 de gener al 31 de gener de 2020. Descompte de 20€ impostos inclosos per a la compra de cadenes de neu. Descompte de 30€ impostos inclosos per a la compra de portesquís THULE de referència 7711940000, 7711940001 i 7711420780.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús