19060012 AF REMM BAnner DaciaDays 1200×630

GUANYA UN DACIA DUSTER

Aprofita els DusterDays! Demana la teva Dacia Duster entre l’1 i el 30 de juny (ambdós inclosos) als nostres concessionaris Remm Guitart i participaràs en el sorteig de la devolució del valor íntegre del teu Duster*. Consulta les condicions i BBLL del sorteig aquí.

 

Dacia Duster disposa d’un ampli interior amb una gran sensació de qualitat i uns seients còmodes i amb diferents opcions per al conductor. A més, també compta amb fars antiboira i direcció assistida elèctrica. Pel que fa al disseny extern, destaca la seva gran alçada, modernitat i consistència, que el converteixen en un tot terreny de màxima fiabilitat al millor preu.

 

Aprofita l’oferta i estrena un Dacia Duster!

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* Oferta i PVP recomanat per a Península i Balears vàlid per a particulars i autònoms que realitzin una comanda de Dacia Duster Access 1.6 84 kW (114 CV) 4X2, finançant a través d’BOX 3 amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya. Permanència mínima: 24 mesos. Import mínim a finançar: 4.000 €. Impostos inclosos, transport i promocions ofertes per RECSA. Incompatible amb altres ofertes financeres. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Inclou fins a 5 anys de garantia: els dos primers anys sense límit de quilometratge; el tercer (3er) any la garantia conclourà si se superen els 100.000 km; a partir del 3r any, l’extensió de la garantia amb el contracte Dacia Serenite conclourà quan es superi / compleixi alguna de les dues condicions: 2 anys addicionals o 80.000 km totals, la condició que abans succeeixi (veure condicions dels contractes d’extensió de garantia Dacia Serenite). Oferta vàlida de l’1 al 30 de juny de 2019. Model visualitzat: Dacia Duster Essential 1.6 85 kW (115 CV) 4×2 amb pintura metal·litzada. PVP amb promocions: 12.180 €. Condicions i BBLL del sorteig d’un Dacia Duster aquí.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús