REMM Help Flash FB Shared CAT

Help Flash, les llums d’emergència que substituiran els triangles d’emergència

El nou Real Decreto de Auxilio en Carretera està a punt de ser aprovat. Després de les darreres protestes, el ministre Fernandez Grande-Marlaska es va comprometre a aprovar-lo, abans que acabi el primer trimestre de l’any 2021. Entre altres coses, la nova normativa regularà les condicions amb les quals els serveis d’auxili realitzaran les seves funcions a les vies públiques. Fet que també inclou la introducció d’una balisa lluminosa que permeti als conductors, en cas d’accident o avaria, senyalitzar la seva posició sense el risc de baixar del vehicle. Es tracta de la llum d’emergència V-16, o coneguda també com a Help Flash.

 

El Help Flash substituirà els triangles d’emergència i, per tant, acabarà sent obligatori per a tots els conductors. Això no obstant, no serà obligatòria fins al 2 de gener de 2024, tal com figura al final del document del Projecte del Reial Decret elaborat pel Ministeri de l’Interior. L’objectiu d’introduir aquest dispositiu no és altre que el de reduir el nombre d’atropellaments que es produeixen a peu de carretera quan s’ha produït un incident prèviament, o bé quan hi ha personal d’auxili.

 

Avantatges del Help Flash

L’any passat, tot i que els desplaçaments van disminuir a causa de la pandèmia, els atropellaments en carretera van augmentar. Els moments de més perill i en els quals es produeixen més accidents és durant el crepuscle o durant la nit, o bé en carreteres amb poca il·luminació. 

 

Aquí és on resideix la importància d’aquesta balisa lluminosa. Ja que compta amb un sistema d’activació magnètica que s’adhereix fàcilment al vehicle sense necessitat que el conductor hagi de baixar. El seu reflector parabòlic permet ser visible a 1 quilòmetre de distància en totes direccions, fins i tot en condicions de baixa lluminositat. A més a més, a l’activar-lo, si està connectat amb el smartphone, també activa la sol·licitud d’assistència.

 

Com a avantatges, també s’ha de destacar que és un dispositiu lleuger, compacte i fàcil de guardar al cotxe o a la moto. Funciona sense cables, només amb una pila alcalina de 9V de tipus 6LR61, amb una autonomia de 2,5 hores. Es pot fer servir també com llanterna, podent-se recolzar-se en una superfície plana per a dur a terme qualsevol tasca amb les mans lliures i amb una autonomia total de 5 hores en aquest mode.

 

Aprofita la promoció i no et quedis sense el teu Help Flash per tan sols 20€*! Podràs adquirir-lo a qualsevol dels centres Remm Guitart: Molins de Rei, Esparreguera, Igualada, Martorell, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

*Promoció vàlida fins el 30/08/21 o fins esgotar existències.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús