REMM KIT Fb Shared CAT

Kit de distribució, canvia’l ara amb fins a 120€ de descompte

El kit de distribució és un dels elements clau en el funcionament del motor d’un vehicle. És el responsable de la sincronització de tots els elements necessaris per al correcte funcionament del sistema de distribució, encarregat de regular l’entrada i sortida de gasos dins del cilindre. I, per tant, de generar el moviment del motor de l’automòbil.

Per seguretat i per un correcte manteniment del sistema de distribució, és molt important realitzar revisions periòdiques. No hi ha una regla general que indiqui quan s’ha de canviar el kit de distribució, doncs el número de quilòmetres realitzats, l’ús que se li ha donat al vehicle, el tipus de motor o la potència poden fer variar la data. En qualsevol cas, acostuma a ser entre els 60.000 i 160.000 km. O als 5-6 anys. Si tens dubtes, et recomanem que facis la consulta al teu taller REMM GUITART, que et mostrarà quina és la millor manera de cuidar-lo i de gaudir de quilòmetres de tranquilitat.

 

Si ha arribat el moment de canviar el kit de distribució del teu vehicle, no esperis! Fins al 30 de julio podràs gaudir de fins a 120€ de descompte. I si ho necessites, et deixem com a vehicle de substitució el nou Renault ZOE 100% elèctric totalment gratuït.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

* Promoció vàlida fins al 30 de julio de 2021. Descompte de 80€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució de peça d’origen, o corretja d’accessoris més bomba d’aigua de peça d’origen en els vehicles de cadena. Descompte de 120€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució més la bomba d’aigua de peça d’origen. Consulta resta de condicions al teu taller habitual.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús