1

La revolució de la conducció elèctrica també ajudarà a la sostenibilitat

El canvi climàtic és una de les principals preocupacions de la societat. En un futur immediat serà imprescindible comptar amb fonts d’energia sostenibles. Algunes estimacions ja parlen que en 2050, l’energia solar i eòlica seran les responsables del 50% de la generació elèctrica mundial, amb les bateries jugant un paper fonamental.

El principal problema de l’energia elèctrica és la seva dificultat de magatzematge. És fàcil utilitzar piles o bateries però per a tasques i funcions més importants encara no existeix una solució. En aquest sentit, l’auge del cotxe elèctric pot impulsar una nova revolució en el sector de l’energia. La indústria està cada vegada més madura i cada vegada es produeixen bateries més capaces i més barates.

Gràcies al desenvolupament del vehicle elèctric, en els propers anys la demanda de bateries augmentarà de forma espectacular. Això farà que els fabricants de bateries puguin anar a majors volums, la qual cosa permetrà desenvolupar l’economia d’escala i aconseguir preus més barats.

Renault, al capdavant de la sostenibilitat

Si vols conèixer com serà la conducció del futur acosta’t als concessionaris de Remm Guitart i descobreix la gamma elèctrica de Remm Guitart

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús