Màxima garantia a preus competitus

Un client exigeix a un taller el màxim de coneixements sobre el seu vehicle, resolucions ràpides i solvents a les seves averies i sobretot un preu competitiu. El millor referent per als clients de Renault de Molins de Rei, Esparreguera, Martorell, Igualada, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès, són els tallers de Remm Guitart.

Remm Guitart ofereix als seus clients tot un equip de professionals amb programes de formació contínua, equips de diagnòstic d’última tecnologia, el certificat en tots els processos de reparació en la norma ISO 9001 de qualitat i la 14001 de medi ambient atorgat per AENOR. Tot aquest conjunt d’esforços garanteix la qualitat de reparació per un any i la millora contínua per poder satisfer als nostres clients .

La secció de carrosseria i pintura ofereix materials i pintura homologats per Renault i permeten mantenir la garantia anticorrosió del vostre vehicle com el primer dia. Sense oblidar el servei de Carrosseria Ràpida dins dels tallers Renault especialitzat en la reparació de petits cops i esgarrapades. Amb la màxima fiabilitat i en menys de 24 hores.

En quant a la rapidesa del servei els tallers Remm Guitart disposen dels serveis Renault Minuto i Renault Servicios és un servei dins del taller Renault especialitzat en la realització de les operacions de manteniment més senzilles i freqüents. I tot això amb la màxima fiabilitat i en un temps record. Podeu consultar a preus a Renault Serveis.

Tots els preus inclouen peces, mà d’obra i IVA. També s’indiquen als clients els preus màxims recomanats perquè coneguis l’import màxim de l’operació abans de realitzar-la. Totes les operacions comprenen la revisió gratuïta de 14 punts de control visual. Amb peces d’origen Renault i amb disponibilitat d’estoc de recanvis per a vehicles d’altres marques garantides per un any.

A més els tallers Remm Guitart tenen conveni amb les companyies d’assegurances més importants, facilitant així els seus tràmits i millorant el termini de reparació en el cas d’un sinistre.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús