REMM PostVenta FB Shared CAT

Mima el teu cotxe amb les ofertes Renault Postvenda

Coneixes totes les promocions de Renault Postvenda? REMM GUITART t’ofereix diverses promocions per a que la posada en marxa del teu vehicle sigui més fàcil. Entre aquestes destaquem:
 
Revisió PRE-ITV gratis: promoció vàlida fins el 31 de desembre de 2020. Aplicable a turismes de més de 4 anys d’antiguitat i vehicles mixtos o de transport de mercaderies a partir de dos anys. Per ajudar-te a passar la ITV t’oferim la possibilitat de realitzar una revisió del teu vehicle Renault, on es consideraran els següents punts:
 

  1. Identificació Número de bastidor i matrícula.
  2. Condicionament exterior: carrosseria i xassís, estat carrosseria, estat rentaparabrises, alçavidres i retrovisores.
  3. Condicionament interior: Seients i ancoratges, cinturons de seguretat i ancoratges, dispositius de retenció infantil, antigel i antibaf, antirobatori i alarma, indicador de velocitat i cuentakilómetros.
  4. Enllumenat i senyalització: Llums d’encreuament i carretera, llums marxa enrere, intermitents i llums d’emergència, llums de frenada, llum placa matrícula, llums de posició i antiboira, enllumenat interior.
  5. Frens.
  6. Direcció: Desviació de rodes, ròtules dirección.
  7. Eixos, rodes, pneumàtics i suspensió: Eixos, estat i pressió dels pneumàtics, suspensión.
  8. Motor i transmissió: Estat general motor, sistema acceleració, línia escapament, transmissió. No compatible amb altres promocions.

 
Higienització interior: promoció vàlida fins el 30 de setembre de 2020. El cost de la higienització és de 20€ (impostos inclosos). A tenir en compte: líquid desinfectant Ref. 77 11 879 680, temps d’aplicació 10-15 minuts, aplicació directa per polvorització. Producte inclòs a la llista de productes que eliminen el COVID-19 segons el Ministeri de Sanitat i norma Europea UNE EN 14476, amb eficàcia provada davant de virus, bactèries i fongs.
 
Si has de passar pel taller, tria REMM GUITART! Consulta totes les nostres promocions actives des d’aquí.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús