Renault Mobilize

Mobilize, la nova marca dedicada als serveis de mobilitat i energia

Mobilize és una de les quatre noves unitats de negoci del Grup Renault. Proposa serveis de mobilitat, energia i dades a altres marques associades, basant-se en els millors ecosistemes oberts. Se centra en els clients que volen adoptar formes de mobilitat més sostenibles i compartides. Donant resposta a les noves necessitats dels usuaris i afavorint que emergeixin ecosistemes energètics sostenibles, d’acord amb l’objectiu del Grup Renault d’aconseguir la neutralitat de carboni i la seva ambició de desenvolupar el valor de l’economia circular. 

 

Mobilize, per tant, va més enllà de l’automòbil. La marca proposa noves solucions de transport de persones i béns d’un punt A a un punt B, amb cotxe o sense. I, a més, posarà en marxa col·laboracions i nous ecosistemes oberts per obtenir un avantatge significatiu en termes de timing i d’economies d’escala, alhora que ajudarà al sector de l’automòbil a respondre a importants reptes: 

  • Escurçar la distància entre la utilització i el cost d’un vehicle. 
  • Millorar el valor residual. 
  • Contribuir a l’objectiu de petjada zero en CO2. 

 

Mobilize proposa serveis de mobilitat flexibles per a persones i béns, adaptats a l’evolució de les expectatives dels clients, de les empreses i de les ciutats. D’aquesta manera dóna resposta a unes problemàtiques concretes aportant solucions complementàries a l’esquema tradicional de compra d’un cotxe. A més, podrà oferir solucions de mobilitat per a una utilització que va des d’un minut a diversos anys, per a totes les ciutats i tots els territoris. 

  • Vehicles específics per als serveis de mobilitat. Modulars, robustos, 100% elèctrics i dissenyats per a una utilització intensiva que, donaran resposta a les noves necessitats de mobilitat: trajectes amb xofer, carsharing, repartiment d’últim quilòmetre i transport a demanda.
  • Adquisició de flotes facilitada gràcies als serveis de finançament RCI Bank and Services: proporcionar als seus clients un accés senzill a serveis financers, des de l’abonament al leasing passant pel pagament a l’ús. D’aquesta manera, el cost de possessió d’una flota pot resultar variable. 
  • Major utilització del cotxe gràcies a unes plataformes de programari dedicades a la mobilitat, a les dades i a la intel·ligència artificial. 
  • Serveis de manteniment i de reciclatge per a les flotes de carsharing. Quan els vehicles deixin d’utilitzar-se, la Renault Re-Factory de Flins es faran càrrec d’ells. Quan les bateries dels vehicles elèctrics deixin de ser adequades, Mobilize les reciclarà. 

 

Per promoure encara més la mobilitat elèctrica, Møbilize proposa solucions que faciliten l’adopció del vehicle elèctric. Per als clients de flotes elèctriques i híbrides endollables, Mobilize proposa, a través de la seva filial Elexent, un accés facilitat a les infraestructures de recàrrega a tot Europa. 

 

Møbilize Ez-1 Prototype: un vehicle concebut per a la mobilitat compartida 

EZ-1 Prototype és un vehicle emblemàtic de la marca Mobilize. Encarna la visió de la marca en matèria de disseny: el servei al centre de la concepció dels seus vehicles. Mobilize EZ-1 Prototype és una solució de mobilitat urbana dissenyada per a un ús compartit. La seva comercialització serà innovadora: els seus usuaris només pagaran el que facin servir. El vehicle connectat proposa un accés sense clau i interactua amb els seus usuaris a través del seu telèfon intel·ligent. 

 

EZ-1 Prototype és un vehicle elèctric compacte i àgil per a 2 persones. Només mesura 2,3 metres de llarg. Les portes de vidre de dalt a baix ofereixen als seus usuaris una vista immillorable del paisatge urbà. Està dotat d’un nou sistema de canvi de bateria. EZ-1 Prototype està construït seguint els principis de l’economia circular. Fabricat amb un 50% de materials reciclats i, a l’arribar a la fi de la seva vida útil, es podrà reciclar en un 95%.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús