Cotxes En Stock

Necessites un cotxe? En temps difícils, t’ho posem fàcil

Davant la crisi sanitària actual, el passat mes de març anunciavem l’adaptació dels nostres serveis a l’Estat d’Alarma. De manera que, en cas de tenir algun dubte referent als nostres serveis o necessitat de realitzar alguna gestió, aquesta es pogués tramitar online. Això també inclou que, si necessites un cotxe, tot el procés que comporta la compra d’un vehicle també es pot fer online.
 
Des de REMM GUITART volem estar al teu costat en un moment tan important com és escollir i comprar aquell cotxe que s’adapta a les teves necessitats. Per això, en temps difícils, t’ho posem fàcil amb una gestió exclusivament online i a més a més, ara, si et decideixes per un dels nostres cotxes en stock, podràs gaudir de descomptes exclusius.
 
Entra aquí i descobreix tots els models que tenim disponibles. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació sobre el model i preu final que tindrà el vehicle que t’interessa. Pensa que pots obtenir un descompte de fins a 5.550€ per a Kadjar, de 10.050€ per a Talisman, 5.100€ per a Megane, 5.600€ per a Clio o 2.200€ per a Duster. Recorda, davant de qualsevol dubte, el nostre equip comercial està al teu servei.
 
Necessites un cotxe? Ara és un bon moment, aprofita els nostres descomptes i emporta’t un dels 150 cotxes que tenim en stock amb 1 any d’assegurança a tot risc gratis. Contacta amb nosaltres al telèfon 610 591 790 (whatsapp, trucada o videotrucada) o al correu electrònic leadsremm@remmguitart.com.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús