REMM Apertura FB Shared CAT

NOTA INFORMATIVA – REMM GUITART OBRE AL PÚBLIC EL PROPER 4 DE MAIG

Després de molts dies amb els concessionaris i tallers tancats al públic, oferint únicament serveis online/telefònics i assistències d’emergència, arriba la gran notícia: REMM GUITART obre el proper 4 de maig. L’atenció, però, sols serà amb cita prèvia, tant per a taller com per a venda. D’altra banda, heu de saber que la situació ha reforçat el nostre sistema d’atenció telefònica i online, amb la qual cosa, molts dels tràmits que abans es feien al mateix concessionari o taller, ara els podeu fer des de casa, evitant desplaçaments innecessaris.

 

Com vam avançar fa uns dies, les darreres setmanes ens hem estat preparant per l’esperada obertura i aplicant noves fórmules que ens donaran més seguretat a tothom, treballadors i clients. Entre aquestes mesures cal destacar, el  protocol de prevenció i protecció laboralespecífic del sector i l’aplicació de la doble desinfecció (química + ozó) a tots els vehicles que requereixin assistència i acudeixin a qualsevol dels nostres tallers.

 

A més a més, també hem establert un protocol específic per a que, donada la necessitat de portar el vehicle al taller, es segueixin unes pautes de seguretat. Aquestes contemplen 4 escenaris amb indicacions per a totes les persones que hi intervenen: abans de portar el cotxe, l’arribada al taller, l’assistència del vehicle al taller i l’entrega. Per nosaltres és molt important la seguretat i seguir oferint el millor servei, és per això que tot i que hem establert unes normes, aquestes es modificaran si es fa necessari. Dia a dia, per responsabilitat i compromís, seguim fins a l’últim detall les novetats que es desenvolupen a nivell global i en específic dins del nostre sector.

 

Recorda, el 4 de maig obrim els nostres concessionaris i tallers al públic, però sols amb cita prèvia. És imprescindible que abans de venir contactis amb nosaltres al 610 591 790 (trucada/whatsapp) o al correu leadsremm@remmguitart.com.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús