2019 – Essais Presse Nouveau Renault CAPTUR En Grèce

REMM GUITART col·labora amb La Gaspar i Anoia Turisme per promocionar el Nou CAPTUR

Un dels objectius prioritaris des de la fundació de REMM GUITART és impulsar iniciatives que aportin valor al territori i als seus habitants. En aquest sentit, i amb la voluntat de continuar estretant llaços amb empreses i institucions locals, es desenvoluparà amb l’Escola d’Art i Disseny La Gaspar i Anoia Turisme una campanya conjunta per promocionar el Nou CAPTUR, l’Anoia i el talent jove.

 

Així doncs, el pròxim 11 de febrer s’organitzarà un concurs dirigit als alumnes de la Gaspar en el qual es premiarà el millor disseny gràfic per vinilar el Nou Renault CAPTUR. El premi és un xec d’Amazon valorat en 300 euros i la materialització del disseny amb el vinilat en el vehicle.

 

Aquesta jornada creativa comptarà amb la presència de Xavier Mas, Conseller Delegat de REMM GUITART, Raquel Camacho, directora de la Gaspar, i Dani Gutiérrez, Conseller de Turisme del Consell Comarcal.

On es podrà veure el Nou CAPTUR vinilat?

La temàtica del disseny estarà inspirada en l’Anoia, perquè el vehicle vinilat s’utilitzarà per promocionar diferents esdeveniments de la comarca. Així mateix, el cotxe vinilat es podrà veure a la Jornada de Portes Obertes de La Gaspar del 7 de març, a la Fira de l’Ensenyament d’Igualada, al concessionari d’Igualada de REMM GUITART i, més endavant, per diferents llocs de la comarca d’Anoia.

 

 

nou captur la gaspar

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús