REMM Clio FB Shared CAT

Nou CLIO Híbrid per a empreses: renting des de 329€/mes

Si ets empresa, aquest mes de setembre tenim una oferta que t’interessa. Emporta’t un nou CLIO Híbrid sense entrada, sense despeses addicionals, amb assegurança a tot risc, renting des de 329€/mes i molt més.
 
Saps tot el que et pot oferir el nou CLIO Híbrid? Amb una mecànica de 140 CV de potència, el seu sistema híbrid (amb dos motors elèctrics) augmenta la seva eficiència. Homologa un consum de gasolina de 4,3 litres/100km, amb unes emissions de 96 g/km de CO2 (ambdues xifres en cicle mixt WLTP). Per això compta amb l’etiqueta Eco de la DGT.
 
L’equipament de serie de la versió bàsica inclou aire condicionat, retrovisors exteriors elèctrics, sistema multimedia EASY LINK, llums diürnes LED al davant i al darrere, encès automàtic de llums, assistent de frenada d’emergència i de manteniment de carril, reconeixement de senyals de trànsit i control de velocitat.
 
D’altra banda, l’acabat Zen afegeix elements com sensors d’aparcament al darrere, climatitzador, llantes d’aleació de 16 polzades, fars antiboira, sensor de pluja o il·luminació interior LED. La versió SL E-Tech Edition inclou el sistema multimèdia EASY LINK amb pantalla de 9,3 polzades i navegador i sistema Renault Multi-Sense. També disposa de càmera d’aparcament i un paquet de disseny exterior i interior amb diversos elements decoratius en color blau.
 
Necessites més informació? Contacta amb nosaltres i t’expliquem tots els detalls: 610 591 790 – leadsremm@remmguitart.com
 

* Quotes de rènting sense IVA calculades a 48 mesos / 60.000 kms. Inclou despeses de matriculació, lloguer, manteniment, 4 pneumàtics, assegurança auto a tot risc, vehicle de substitució, impostos successius, ITV, assistència en carretera i gestió de multes. Les imatges publicitàries poden no coincidir amb el model en promoció. Promoció vàlida fins 30/09/20 per unitats limitades.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús