REMM Sandero Stepway III FB Shared CAT

Nou Dacia Sandero Stepway III

Sabies que el Dacia Sandero és un dels cotxes més venuts a particulars a Europa? Des de 2017 s’han venut 2,1 milions d’unitats. 

 

La seva  tercera generació arriba amb una interessant renovació, sobretot en l’àmbit tècnic, ja que comparteix plataforma CMF-B amb els models més recents de Renault, com els Clio V i el nou Captur. També incorpora nous ajuts a la conducció: sensors de pàrquing, frenada automàtica d’emergència, sis coixins de seguretat de sèrie (dos frontals, dues de cortina i dos laterals). Pel que fa a les motoritzacions, són gasolina i GLP. Per ara sense híbrids a la vista. Tot i que l’ús de la plataforma CMF-B obre també la porta als motors híbrids, com hem vist amb els Clio E-Tech i Captur E-Tech. 

 

La gamma Dacia Sandero Stepway es compondrà del TCe 90 CV amb canvi manual i canvi automàtic i, en el topall de gamma, el TCe 100 CV Eco-G (bifuel gasolina i GLP). Aquest últim, comptarà amb l’etiqueta medioambiental ECO de la DGT. Cal destacar que amb el motor bifuel GLP, la capacitat del dipòsit de gasolina no varia, mentre que el dipòsit de GLP, ubicat al buit de la roda de recanvi, que en aquest cas desapareix, passa de 32 litres en l’anterior generació a 42 litres en els nous models. El Sandero Stepway Eco-G té així una autonomia total d’entre 1000 i 1300 km. Un disseny més diferenciat dels Sandero.

 

El disseny del nou Dacia Sandero Stepway III és molt més modern. Comparteix amb el Sandero els nous fars amb signatura lumínica en forma de Y amb LEDs. Els LEDs també tenen la funció de llums d’encreuament. El nou Dacia Sandero Stepway III compta amb una protecció inferior gris (merament estètica). Aquest element és tintat i no pintat. L’alçada del terra del nou Dacia Sandero Stepway III no varia, es manté en 174 mm.

 

El para-xocs davanter compta amb unes proteccions negres on s’integren els fars antiboira. Per completar l’aspecte crossover, el nou Dacia Sandero Stepway III compta amb barres de sostre. No cal ancorar una baca, les barres són la baca. El maleter, per la seva banda, ha guanyat 8 litres de capacitat i arriba als 328 litres.

 

El disseny de l’interior es caracteritza per la seva simplicitat en les formes i pragmatisme. Una àmplia franja personalitzable corre des de les portes al llarg del quadre de comandament per fer sensació d’amplada. És sobre aquesta franja que s’asseu visualment la pantalla multimèdia, a sobre de la consola central. Tots dos estan orientats en un angle de 8º cap al conductor.

 

En termes de disseny, el nou Dacia Sandero Stepway III es diferencia del Sandero pels tocs de color taronja al tauler de control així com en les costures de contrast en la tapisseria. Pel que fa a l’equipament multimèdia cal destacar que les versions amb pantalla tàctil multimèdia i ràdio DAB són compatibles amb Apple Car Play i Android Acte, també hi ha la possibilitat de replicar el telèfon a la pantalla via wifi. Existeix també la possibilitat, en les versions bàsiques, de substituir la pantalla central per una guantera preparada per acollir un mòbil. Aquest es converteix en la pantalla tàctil del cotxe gràcies a l’app (gratuïta) Dacia Media Control.

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús