REMM Dacia Spring Electric Fb Shared CAT

Nou Dacia Spring Elèctric, el primer Dacia elèctric

El nou Dacia Spring Elèctric és el primer coche elèctric de la Gamma Dacia. La seva aposta, ser el cotxe més barat del mercat, basat en el Renault K-ZE. Un petit crossover que combina l’agilitat d’un cotxe urbà amb la robustesa d’un SUV i imposa el seu aspecte de dimensions compactes: amb una graella frontal i uns fars de LED integrats en una mateixa secció que recorre tot l’ample del vehicle i un paraxocs força voluminós, amb sinuosos detalls en color taronja, barres del sostre, llandes de diamant negre de 14 polzades, esquí posterior i distància al terra elevada…

 

El nou Dacia Spring Elèctric dona caràcter a un cotxe urbà que combina els valors essencials de la marca Dacia amb els avantatges d’un motor 100% elèctric. Un cotxe accessible, robust i espaiós que permet una conducció suau i silenciosa, sense sorolls, vibracions, canvis de marxes i emissions de CO2 durant els viatges urbans i suburbans. Amb una bateria de 26,8 kWh, el nou Dacia Spring Elèctric, permet arribar als 295km en cicle urbà WLTP i 225 km en cicle combinat WLTP.

 

De fàcil càrrega, des de casa pot recarregar-se mitjançant una presa de corrent domèstica o des d’un WallBox, que permet una càrrega accelerada en tan sols 4h 51’. D’altra banda, gràcies al carregador de 30 kW de CC, podràs recargar la bateria fins al 80% en només 50 minuts en una estació de càrrega ràpida. Per major comoditat, des de l’aplicació mòbil MY Dacia, podràs comprovar el nivell d’autonomia, iniciar o aturar la càrrega o fins i tot condicionar l’interior.

 

Amb 4 seients reals i un espai flexible, el nou Dacia Spring Elèctric ofereix el millor volum de càrrega de la seva categoria gràcies a un maleter generós de 300 litres i al seu seient posterior plegable. Amb el nou Dacia Spring Elèctric trobaràs tota la comoditat d’un vehicle Dacia, amb equipament complet: sistema multimèdia MEDIA NAV i la seva pantalla tàctil de 7 polzades compatible amb Android Auto™ i Apple CarPlay™ i connexió Bluetooth®, pantalla de control de color de 3,5 polzades, ajuda d’estacionament posterior i càmera de marxa enrere, servodirecció 100% elèctrica, vidres elèctrics davanters i posteriors, aire condicionat…

 

Sens dubte, el nou Dacia Spring Elèctric facilita la conducció i simplifica les maniobres diàries gràcies al seu equipament dissenyat per donar una vida còmode i funcional a bord. Descobreix els detalls tècnics, aquí.

 

Vols més informació? VULL QUE EM TRUQUIN 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús