REMM Arkana Actualitat FB Shared CAT

Nou Renault Arkana, més de 1.000 comandes en un mes a Espanya

El nou Renault Arkana, recentment comercialitzat al nostre país, ha superat la xifra de 1.000 comandes en un mes, solament a Espanya. Fet que ha situat aquest innovador SUV Coupé en el Top 3 de la seva categoria a Espanya. La seva presentació, al mes de març, va tenir una gran acollida, com va quedar palès entre els mitjans especialitzats que van descriure el vehicle com “Amor a primera vista”, “Coupé Universal”, “Nou sex symbol”, “Revolucionari” o “Supervendes”. 

 

Per què agradant tant el nou Renault Arkana?

Una de les virtuts més apreciades del nou Renault Arkana és la capacitat per combinar una línia esportiva molt atractiva amb les característiques específiques dels SUV: robustesa, versatilitat d’ús i una gran habitabilitat interior, tant pels passatgers, especialment els de la segona fila de seients, com de maleter, que és particularment ergonòmic gràcies al seu disseny quadrangular i el llindar de càrrega pla.

 

Els clients espanyols, a més, s’estan decantant per les versions més vistoses del model, la ZEN (54% de les comandes) i la R.S. Line, que es caracteritza per un marcat disseny sport, que ocupa més d’1/3 de les comandes. El director general de Renault Iberia, Sébastien Guigues, reconeix estar molt orgullós d’estar vivint aquest gran moment Arkana, en una etapa en què es comencen a afrontar nous reptes amb il·lusions renovades. En paraules seves: “No ens està sorprenent el seu èxit, ja que el nou Renault Arkana democratitza l’oferta dels SUV Coupé, tornant accessible un disseny molt demandat i, fins ara, exclusiu dels segments superiors”.

 

D’altra banda, Guigues s’ha mostrat molt satisfet pels resultats de l’ofensiva de la marca a tots els segments. Tot indicant que: “Captur, fabricat al nostre país, és líder del segment d’híbrids endollables en el mercat de particulars. I el model 100% elèctric ZOE, el més venut d’aquesta classe en la història d’Espanya, continua sent el número 1 de la seva categoria, mentre que, al mercat de vehicles comercials, Renault, com a marca, és líder en el canal d’empreses”.

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

PROMOCIONS RENAULT ARKANA

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús