REMM Captur Etech FB Shared CAT

Nou Renault Captur E-Tech (híbrid o híbrid endollable) des de 21.390€

El nou Renault Captur E-Tech està disponible en diferents versions per adaptar-se al teu estil de vida: Intens E-Tech, Zen E-Tech, R.S. Line E-Tech i Initiale Paris E-Tech. A més a més, el nou Renault Captur E-Tech està disponible en les seves versions híbrid o híbrid endollable. 

 

Renault Captur E-Tech híbrid

El nou Renault Captur E-Tech híbrid gaudeix dels avantatges dels vehicles elèctrics i la versatilitat dels híbrids. Amb aquesta versió gaudiràs cada dia o en els teus trajectes llargs d’una arrencada sistemàtica en mode 100% elèctric i de l’autonomia elèctrica d’una motorització que es carrega al conduir, sense necessitat d’endollar el teu cotxe.

 

Silenci, comoditat, capacitat de reacció … Gràcies a les seves 2 motors elèctrics i al seu motor tèrmic amb una potència combinada de 145cv, units a una caixa de canvis automàtica MMT, Captur E-TECH híbrid t’ofereix un plaer de conducció totalment nou, a més de limitar les teves emissions de CO2 i controlar el teu consum de carburant.

 

Renault Captur E-Tech híbrid endollable

Amb el nou Renault Captur E-Tech híbrid endollable gaudiràs de la capacitat de resposta d’un cotxe elèctric en un vehicle híbrid. Gràcies a la seva doble motorització, podràs conduir en mode 100% elèctric entre setmana amb una autonomia de fins a 50 km (en cicle WLTP mixt) i passar a la manera híbrid el cap de setmana per fer una escapada sense limitacions. 

 

Amb el nou Renault Captur E-Tech híbrid endollable gaudeix d’una mobilitat neta i d’un consum optimitzat gràcies a la seva innovadora caixa de canvis i les seves tecnologies de recuperació d’energia, fruit de la nostra experiència en el món de la Fórmula 1.

 

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
* Oferta vàlida a la Península i Balears per a particulars i autònoms, per comandes realitzades i matriculats de l’1 al 30 de juny, d’un Nou Renault Captur E-TECH, sempre que financen a través de Renault Preference amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya. Preu aL comptat: 23.397,16 €. Exemple de finançament per a Nou Renault Captur Intens E-TECH Híbrid 105 kW (145cv). PVP amb Promocions: 21.390,98 €. Entrada: 4.680,83 €. Import a finançar: 16.710,15 €. 48 quotes de 129 € al mes i una última quota de 13.618,95 €. Comissió d’Obertura (al comptat): 518,01 € (3,10%). Interessos: 3.100,80 €. Cost total del crèdit: 3.618,81 €. Import Total Degut: 20.328,96 €. Preu total a terminis: 25.009,79 €. TIN: 5,00%. TAE: 6,10%. Sistema d’amortització francès. L’oferta inclou IVA, impost de matriculació, transport, promocions ofertes per RENAULT. Permanència mínima de 36 mesos. L’import mínim a finançar serà el de major quantia entre 6.000 € o l’import de l’última quota. Incompatible amb altres accions financeres. El model visualitzat pot no coincidir amb l’ofert.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús