REMM Kangoo FB Shared CAT

Nou Renault Kangoo des de 16.300€

El nou Renault Kangoo pot ser teu des de 16.300€. Un combi per a tota la família que combina comoditat, plaer i funcionalitat i que gaudeix de molts avantatges:

 

  • Sistema multimèdia easy link: compatible amb Android Auto™ i Apple Carplay™, et permetrà connectar el teu smartphone a la pantalla central de 20,32cm (8”), amb la qual podràs accedir a totes les teves aplicacions. 

 

  • 14 sistemes d’assistència a la conducció: sistema de frenada d’emergència assistida, control dinàmic de la trajectòria, sistema d’avís d’angles morts… Amb el nou Renault Kangoo circularàs amb total tranquil·litat gràcies a l’assistent en carreteres i regulador de velocitat en funció del trànsit i el regulador de velocitat adaptatiu stop & go.

 

  • Múltiples possibilitats: compta amb unes barres al sostre que et permeten transportar objectes allargats, a més de comptar amb un ampli espai interior modulable per a transportar tot el que necessitis.

 

T’interessa? Demana’ns una oferta! Ens trobaràs a Molins de Rei, Esparreguera, Martorell, Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

 

*Consulta condicions al teu concesionari REMM GUITART de referència.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús