REMM Megane RS Fb Shared CAT

Nou Renault Megane RS, l’esportiu icònic

El nou Renault Megane RS entra en escena amb importants novetats, especialment a nivell estètic i tecnològic. Amb uns atributs inspirats directament en l’univers de l’esport automobilístic, com les línies dinàmiques, aletes més grans, xassís esportiu, acabats impecables i colors exclusius, el nou Megane RS està ple de novetats. Amb nous fars i paraxocs que realcen tant la seva part davantera com la posterior, també compta amb un ampli difusor d’aire i una fuita central, inspirada en la F1.

 

A l’interior del nou Megane RS, les novetats són fins i tot més grans. Compta amb un lloc de conducció dotat d’un quadre d’instruments digital de 10,2 polzades que, s’associa a la pantalla central vertical de 9,3 polzades. Des d’aquesta es pot manejar amb precisió el sistema Renault Easy Link. El mòdul de la climatització també és nou, així com el tapisat signat per Alcantara. Opcionalment, es poden equipar uns seients Recaro. Amb tots aquests detalls, els materials de l’interior fan un pas endavant a nivell de qualitat. 

 

L’equipament tecnològic és molt complet. El sistema MY Renault permet ampliar el maneig del smartphone al cotxe i els assistents a la conducció, reforçar la seva seguretat. Hi ha numerosos sistemes d’assistència a la conducció com l’advertència de canvi de carril, control de velocitat adaptatiu i sistema de frenat d’emergència actiu, amb detecció de peatons o obstacles en punt mort i també el detector de fatiga al volant. D’altra banda, el sistema 4Control i el nou RS Monitor (opcional) també tenen presència.

 

Però, la gran diferència del nou Renault Megane RS és l’augment de potència. El seu  motor de gasolina 1.8 litres TCe passa de 280 CV a 300CV. I es posiciona amb 400 Nm de parell màxim per als models amb canvi manual i de 420 Nm per a aquells que disposen d’una transmissió automàtica EDC. El nou Mégane RS conserva els seus discos de fre amb pinces signades per Brembo. Hi ha disponibles dos xassís per triar: Sport i Cup. Descobreix els detalls tècnics, aquí.

 

 

Vols més informació?

VULL QUE EM TRUQUIN 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús