SHARED TRAFFIC RENAULT CAT

Nou Renault TRAFIC Furgoneta, teva des de 13.990€

Línies depurades, calandra cromada, fars full-LED, projectors antiboira de doble funció, firma lluminosa distintiva… El Nou Renault TRAFIC Furgoneta té tot el que estaves buscant i, a més, s’adapta completament a tu.

 

Amb el seu disseny davanter modern i cuidat, integra robustesa i resistència al mateix temps per posar el seu disseny al servei de la teva eficàcia.

 

Disposa de solucions de càrrega atractives com l’obertura de les portes a 255 graus, la il·luminació LED en la zona de càrrega o un revestiment de polipropilè de la mateixa. Altres novetats en el seu equipament són els sistemes multimèdia R-Link Evolution o Media Nav Evolution.

 

Les ajudes a la conducció (ADAS) aporten comoditat, ergonomia i seguretat. Entre elles, podem destacar: el retrovisor interior Wide View per evitar l’angle mort, l’ajuda a l’aparcament davantera/posterior amb càmera de marxa enrere i el sistema anti oscil·lacions per a remolcs.

 

El vols per a tu? Ara des de 13.990€ el teu Nou Renault TRAFIC Furgoneta!

 

*Oferta vàlida en Península i Balears per a autònoms i petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes i clients particulars), per a comandes realitzades de l’1 al 29 de febrer de 2020 d’un Renault TRAFIC Furgó L1H1 2700 dCi 70 kW (95 CV) amb Pack Aire finançant en el mes amb BOX 2 de RCI Banque S.A sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou promocions ofertes per RECSA. Impostos i transport no inclosos. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 36 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús