REMM ZOE Empresas FB Shared CAT

Nou Renault ZOE per a empreses: rènting per 287€/mes*

Si ets empresa, aquesta oferta t’interessa! Aconsegueix el nou Renault ZOE amb la modalitat de rènting per 287€/mes*, sense entrada i amb assegurança a tot risc sense franquícia*. 

 

 

El nou Renault ZOE és el cotxe ideal per al teu dia a dia. No importa on estigui situada la teva empresa o si t’has de desplaçar sovint, la seva autonomia de 390km i la facilitat de càrrega, et permeten circular sense preocupacions, soroll i vibracions.  Amb el nou Renault ZOE, conduir un cotxe mai ha estat tan fàcil. Gràcies a l’aplicació MY Renault, podràs controlar fins el més mínim detall. Un complement indispensable que farà més senzills els teus trajectes i la teva feina!

 

T’agradaria provar-lo?

Contacta amb nosaltres: 610 591 790 – leadsremm@remmguitart.com

 

* Oferta de rènting vàlida per a autònoms i pimes de l’1 al 31 de Desembre 2020 per un Nou Renault ZOE Life 80 kW R110 Bateria 40kWh amb lliurament d’un vehicle de qualsevol marca. Quota sense IVA calculada a 48 mesos/40.000 kms. 48 quotes mensuals de 287 € (IVA no inclòs). Sense entrada. Disponible per a altres terminis i quilometratges. L’oferta inclou: despeses de matriculació, lloguer, manteniment, vehicle de substitució, assegurança auto a tot risc sense franquícia, impostos successius, assistència en carretera, gestió de multes i ajuda de el pla MOVES II, que pot no estar disponible en el teu comunitat autònoma. Ajuda per als autònoms i pimes que tinguin dret a beneficiar-se del Pla MOVES II d’acord amb el RD 569/2020. Consulta condicions al teu concessionari. Les imatges publicitàries poden no coincidir amb el model en promoció. Quotes per a Península i Balears. Consulteu les quotes per a les Canàries al seu concessionari més proper. Comercialitzat per Overlease, S.A. empresa pertanyent a RCI Banque S.A, Sucursal a Espanya, amb domicili en Avinguda de Europa 1, 28108 Alcobendas (Madrid) i NIF A- A78974573. Penalització per cancel·lació anticipada segons condicions del contracte.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús