REMM Baterias FB Shared CAT

NOU SERVEI A DOMICILI: SUBSTITUCIÓ DE LA BATERIA DEL TEU COTXE

El confinament a causa de la COVID-19 ha fet que molts conductors hagin deixat d’utilitzar el cotxe durant aquests dies. Tenir-lo parat durant tant de temps, pot generar diferents avaries. És per això que, quan acabi l’aturada molts vehicles requeriran una revisió preventiva. Entre les avaries més freqüents estan les relacionades amb la bateria, donat que, tot i estar el cotxe aturat, segueix alimentant certs dispositius per a mantenir-lo.

 

Sabem que el retorn a l’activitat serà gradual. Per això, des de REMM GUITART volem estar al teu costat per preparar el teu cotxe per la tornada a la normalitat. Tant si ja has tornat a la feina com si encara et queden uns dies, t’oferim un nou servei a domicili de substitució de la bateria (si després de revisar-la es requereix).

 

Característiques del servei

 

• Aquest servei està previst per tots aquells usuaris que tinguin el seu domicili a una distància de 10km màxim de les nostres delegacions. Si et trobes fora d’aquest radi, igualment contacta amb nosaltres i mirarem de trobar una solució.

 

• El preu del servei és de 19€+IVA per desplaçament. En cas de que s’hagi de substituir la bateria, el desplaçament serà gratuït, i solament es cobrarà la intervenció amb un 15% de descompte. La garantia de la nova bateria està fixada en 3 anys.

 

Recomanacions de manteniment per evitar altres avaries

 

• Encendre el vehicle almenys 5 minuts cada quatre dies. Però compte! Això ho pots fer si tens el cotxe en un garatge a l’aire lliure, no es pot fer en un pàrquing interior ni tampoc prendre-ho com a excusa per treure el cotxe, ja que la mobilitat, per ara, segueix restringida.

 

• Evitar deixar el dipòsit de benzina o gasoil pràcticament buit o tot ple. L’ideal és tenir-lo a la meitat. Si està buit, és fàcil que el contacte de l’oxigen i els gasos d’evaporació del combustible afavoreixin la corrosió. D’altra banda, si està molt ple, es poden acumular més gasos del compte.

 

• Revisar i renovar els líquids: oli, refrigerant, líquid dels parabrises, oli de direcció i líquid dels frens. És important que es mantinguin entre les marques recomanades pel fabricant, i a més, en bon estat.

 

• Mantenir la pressió dels pneumàtics, per evitar deformacions. Es recomana augmentar la pressió de les rodes, dins dels paràmetres recomanats segons el tipus de vehicle. D’aquesta manera s’allarga la possibilitat de pèrdua d’aire. També es recomana moure de tant en tant les rodes per a canviar el punt de suport.

 

• Netejar i ventilar l’interior del vehicle. Davant la situació actual, per fer una neteja adequada, es recomana utilitzar productes que portin almenys un 70% de solució alcohòlica, a ser possible d’alcohol isopropílic per no danyar les superfícies. Es desaconsella utilitzar peròxid d’hidrògen, doncs és gairebé segur que danyarà les superfícies de l’interior.

 

• Posar un deshumidificador a l’interior. En un entorn tancat i humit si li afegim certa temperatura, es pot convertir ràpidament en un escenari propici per a la propagació de floridures, bacteris o fongs.

 

• Tapar el vehicle amb una funda tant si està aparcat al carrer o a un garatge. No val qualsevol, doncs per a protegir la pintura i els plàstics hauria de ser, almenys, impermeable i transpirable. Si la humitat es queda atrapada entre la funda i el vehicle, l’estem exposant a un deteriorament prematur. Si tens el vehicle al carrer, és aconsellable que la funda també tingui protecció contra els raigs UV. En cas de no tenir-ne, l’altra opció és posar para-sols a tots els vidres.

 

Per contractar aquest nou servei de substitució de bateria, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic leadsremm@remmguitart.com o trucar o enviar un whatsapp al telèfon 610 591 790.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús