REMM Talk FB Shared

Nouvelle Vague: una mobilitat elèctrica, tecnològica i sostenible

La marca Renault reafirma les seves ambicions amb Nouvelle Vague. Entra en una nova era més propera i humana i aporta un aire de modernitat a la indústria europea de l’automòbil. La Nouvelle Vague pretén transformar Renault en una marca de tecnologia, serveis i energia neta proposant uns «cotxes per viure’ls» més connectats, i unes solucions de mobilitat més sostenibles.

 

En el Renault Talk #1, Luca de Meo va reafirmar el rumb escollit per la marca, al centre del pla estratègic del grup Renaulution:

  • Líder de la transició energètica: a partir de 2030 serà la marca més “verda” d’Europa: 9 vehicles de cada 10 que es venguin estaran electrificats.
  • Puntera en tecnologia i serveis: Més de 2000 enginyers de cinc empreses líders dels seus sectors aportaran la seva experiència en matèria de ciberseguretat, intel·ligència artificial, tractament de dades, programari i microelectrònica per proposar solucions de mobilitat per a les ciutats i els territoris.
  • Re-Factory: un model més sostenible i responsable en renovar i reciclar fins a 120.000 vehicles a l’any (inclosos els VE). Prop del 80% dels materials estratègics reciclats es reutilitzaran en noves bateries.
  • Renault reposiciona la seva oferta de «cotxes per viure’ls» en els segments superiors: es

llançaran set models en els segments C/D d’aquí a 2025, tots ells electrificats.

 

Nova R, nou logo

Al llarg de la seva història, la identitat visual de Renault ha canviat en diverses ocasions. Però una cosa no ha canviat des de 1925, el rombe. Creat el 1992 i remodelat el 2015, recentment s’ha presentat l’última versió. Depurat, sense signatura ni tipògrafa i sense tancar per simbolitzar l’obertura i la transparència de la marca. El nou logo desenvolupat conjuntament amb l’agència Landor & Fitch s’aplicarà de manera progressiva en els vehicles de la marca Renault així com a la Xarxa a partir de l’any que ve.

 

Nova expressió de la marca

Segons Arnaud Belloni, director global màrqueting de la marca Renault, la Nouvelle Vague es tradueix en els anuncis de la marca. Plens de creativitat i modernitat, amb algunes referències a al passat de la marca: el Renault Fuego o el maillot ciclista Renault Gitane dels anys 70 en el nou anunci del Captur E-TECH Híbrid. La nova identitat de marca ja signa les campanyes publicitàries i comunicacions de Renault. La identitat es desplegarà a partir del mes que ve en els llocs web de la marca.

 

L’ofensiva E-Tech híbrida de Renault

La marca Renault, basada en una experiència de més de deu anys, és líder en el mercat europeu del vehicle elèctric amb prop de 400.000 vehicles venuts. Valent-se d’aquesta experiència, la marca Renault ha completat la seva gamma amb una oferta híbrida i híbrida endollable en els vehicles del seu mercat principal. Amb més de 150 patents i basada en l’experiència de la marca a Fórmula 1, la tecnologia E-TECH híbrida és inèdita i modular. El 2020, aquesta tecnologia revolucionària es proposava en els vehicles Clio E-TECH Híbrid, Captur E-TECH Híbrid Endollable, Megane Sport Tourer E-TECH Híbrid Endollable. Al 2021, amb els últims llançaments d’Arkana i de Captur en versió E-TECH Híbrida i de Mégane E-TECH Híbrid Endollable en la seva versió berlina, la marca Renault proposa una gamma de sis vehicles E-TECH híbrids o híbrids endollables.

 

El valor abans de res

Fabrice Cambolive, director de Vendes i Operacions de la marca, ha reafirmat les prioritats de la marca Renault:

– L’ofensiva «verda», per proposar cada vegada més vehicles electrificats i aprofundir en l’ofensiva E-TECH: a Europa, el 25% de les vendes de Renault són models electrificats.

– Els productes: accelerant la renovació de la nostra gamma de productes, tant a Europa com a escala internacional.

– Prioritat al valor, els volums vindran darrere: concentrant els esforços en la qualitat de les vendes i el posicionament de preu. Orgullosa de les seves arrels franceses, la marca Renault és també una marca global.

 

A escala internacional, la marca Renault inverteix en els seus mercats històrics amb fort potencial i alt nivell de localització: Brasil, Rússia, Turquia i l’Índia, al temps que controla els seus riscos. A Europa, Renault es basa en els seus mercats principals -França, Espanya, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit-, amb una gamma més llegible i un full de ruta clar: desenvolupar el seu lideratge en matèria de mobilitat elèctrica amb E-TECH i accelerar l’ofensiva en el segment C i el mercat de vehicles comercials.

 

Impulsada per la Nouvelle Vague, Renault accelera, millora i avança.

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús