Shared FB Neumaticos CAT

LES MILLORS OFERTES PER CANVIAR ELS TEUS PNEUMÀTICS, A REMM GUITART

Als tallers dels concessionaris de Remm Guitart t’oferim les millors promocions perquè renovis els teus pneumàtics amb nosaltres.

 

D’una banda et garantim el millor preu. Si després de canviar els teus pneumàtics a les nostres instal·lacions trobes la mateixa operació de canvi de pneumàtics a un preu inferior, et tornem la diferència. Per això hauràs de presentar abans de 15 dies un pressupost informatitzat amb la identificació fiscal de la companyia que t’ofereix per escrit exactament les mateixes condicions, sempre en un radi inferior a 10 km del nostre taller. La promoció és vàlida per a mesures de llanta de 14″, 15″, 16″ i 17″ sobre el preu del pneumàtic, amb muntatge, equilibrat i IVA inclòs. No és compatible ni acumulable a d’altres campanyes vigents.

 

A més podràs viatjar. Remm Guitart et regalem vols a Espanya i Europa canviant 2 o 4 pneumàtics de qualsevol mida o marca abans del 31 de juliol. Introdueix les teves dades en aquest formulari amb el codi promocional que et facilitarem al taller i en un termini màxim de 21 dies es validarà el teu registre i ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per enviar-te el teu codi regal. Quan ja tinguis el teu codi regal, hauràs de seguir les instruccions que t’enviarem per e-mail i reservar el teu vol.

 

D’altra banda, fins al 31 de juliol si tries els pneumàtics Michelin pots aconseguir regals i premis per valor de 60€ com ara entrades per a esdeveniments de motor, bons per a entrades de cinema, bons descompte per a compres en botigues esportives, xecs carburant, xecs per compres a Decathlon i el Corte Inglés, auriculars, rellotges o motxilles. Consulta les condicions d’aquesta promoció en aquest enllaç.

 

Finalment, del 8 de juliol al 9 d’agost, Continental llança una campanya per la qual els que canviïn els seus pneumàtics Continental podran aconseguir xecs de combustible de fins a 100€. Per aconseguir-los, hauràs d’entrar al web de Continental i omplir un formulari per sol·licitar-ho.

 

Sigui quina sigui la promoció que més t’interessi, t’esperem als nostres tallers de Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús