Oferta CAT (1)

Oferta única i exclusiva: el Renault Trafic Isoterm per 17.750€*

Estàs cercant un vehicle comercial per a la teva empresa? Doncs això t’interessa! A REMM GUITART sabem que la teva empresa no es pot permetre un vehicle que no compleixi la seva funció perfectament, que en necessita un que respongui les teves exigències professionals i per això…

 

T’oferim el Renault Trafic Isoterm amb Pack Aire i Pack Visibilitat per 17.750€* + IVA.

 

Els seus equipaments milloraran el teu dia a dia sense cap mena de dubte. La seva cabina és una autèntica oficina mòbil, gràcies als seus nous sistemes d’organització i de tecnologia. A què esperes per fer un salt de qualitat a la teva empresa? Tens fins al 14 de desembre! Unitats limitades.

 

*PVP Península per a petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistes i clients particulars) que subscriguin una sol·licitud de compra a un concessionari REMM GUITART, S.L. entre els dies 14/11/2019 i 14/12/2019 O VENDA DE L’ÚNICA UNITAT aplicable a finançament a través de Business&Go per un import mínim de 6.000€ i permanència mínima de 36 mesos, a través de RCI Banque S.A., Sucursal a Espanya. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis aliens derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Consulti en el seu Concessionari REMM GUITART el preu final en altres condicions de finançament o per a compres al comptat. El preu indicat inclou descomptes promocionals i finançament. Transport i impostos no inclosos. Inclou descompte per repris de vehicle antic.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús