REMM ClioFebrero slide_landing_CAT
REMM Clios slide_landing_cat

Omple aquest formulari i demana cita per poder beneficiar-te d’aquesta promoció!

Selecciona Delegació

Data

Hora

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Aquest mes de febrer arriba la nostra oferta Clio. Seducció sense límits i preu imbatible des de 9.850 €. Amb Life 1.2 16V 55kW (75CV). A més, Remm Guitart t’ofereix dos packs únics inclosos en l’oferta: paquet Confort amb reposabraços i safata maleter o paquet Style amb antena de tauró i llindar de porta d’alumini. No deixis escapar aquesta oferta única!

Omplint aquest formulari podràs demanar una cita a Remm Guitart i podràs beneficiar-te d’aquesta oferta!

Gamma Clio: consum mixt (l / 100km) des de 3,3 fins a 5,6. Emissió de CO2 (g / km) des de 85 fins a 127.

Oferta vàlida només si omples aquest formulari. Oferta vàlida només fins a 31/3 o fins a finalitzar estoc.

 

REMM Clios Landing

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* Oferta vàlida a la Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats fins el 31/1 d’un Renault Clio Life 1.2 16v 55 kW (75 CV) amb pack Bàsic que financin a través d’BOX3 de RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Manca de 3 mesos. Impostos, transport, accions Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Clio Zen Energy TCe Start & Stop 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i pack look Zen. PVPR amb impostos, promocions i acció Represa 12.250 €.

 

CONDICIONS LEGALS PER A CANÀRIES

Preu a Canàries des de 8.250 €

* Oferta vàlida a Canàries per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats fins el 31/1 d’un Renault Clio Life 1.2 16v 55 kW (75 CV) amb pack Bàsic que financin a través d’BOX3 de RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Manca de 3 mesos. Impostos, transport, accions Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Clio Zen Energy TCe Start & Stop 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i pack look Zen. PVPR amb impostos, promocions i acció Represa 11.100 €.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús