Remm Revisión3 FB Shared

Aquest estiu gaudeix més dels teus viatges fent la revisió del teu vehicle a Remm Guitart

Un problema mecànic al teu cotxe pot arruïnar les vacances somiades. No deixis que res s’interposi entre el teu temps de desconnexió i tu. Fes la revisió Renault a Remm Guitart amb oli elf i canvi de filtre per només 99 €.

Descarrega’t el cupó promocional a la pàgina web de Renault o Dacia i vine a un dels nostres tallers on t’aplicarem el preu especial.

El nostre equip de professionals s’encarregarà de revisar els 35 punts de control del cotxe per assegurar que el teu vehicle estigui en perfectes condicions i preparat per tot tipus d’aventures, perquè gaudir més dels teus viatges és descobrir que la vida té una dimensió que no et pots perdre: les vacances.

*PVP màxim recomanat amb impostos inclosos a la Península per a la Revisió Renault-Servei B amb canvi d’oli Elf EVOLUTION RN-Tech 5W-40 <1900, filtre i 35 punts de control gratuïts per als clients que imprimeixin el seu cupó i ho presentin en fer la seva operació des del 6 de juny fins al 31 d’agost. Preu a Canàries 85€. Consulta al  teu taller el preu en oferta per a altres densitats i cilindrades.

*PVP màxim recomanat amb impostos inclosos a la Península per a la Revisió Dacia-Única Europea amb canvi d’oli Elf EVOLUTION RN-Tech 5W-40 <1900, filtre i 17 punts de control gratuïts per als clients que imprimeixin el seu cupó i ho presentin en fer la seva operació des del 6 de juny fins al 31 d’agost. Preu a Canàries 70€. Consulta al teu taller el preu en oferta per a altres densitats i cilindrades.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús