Dacia 1

Per què Dacia està triomfant a Espanya?

En els últims anys hem vist com la firma Dacia ha experimentat un gran creixement, convertint-se en un èxit de ventes, conquistant a tots els consumidors. Tant és així, que varis dels cotxes més venuts són d’aquesta marca de Renault. Però… Què fa tan especial a Dacia?

Una de les claus de l’èxit, sens dubte, és el seu preu competitiu. És precisament aquesta combinació entre preus ajustats i acabats de qualitat el que els converteixen en una opció excel·lent. Els Dacia es caracteritzen també per un equipament de sèrie just però amb tot el necessari, sense cap extra que pugui augmentar el preu: direcció assistida, frens de disc, diferents coixins de seguretat, ABS, aire condicionat, sistema de frenada d’emergència i llums diürnes.

A més el fet de pertànyer a Renault els atorga als vehicles Dacia un plus de confiança i la satisfacció de saber que serà un producte fiable que farà que no hagis de visitar el taller.

Pots venir a provar la gamma Dacia de prop en els concessionaris de Remm Guitart, on el nostre equip professional t’assessorarà en tot moment perquè la teva satisfacció sigui màxima.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús