REMM Moves FB Shared CAT

Pla Moves III, més ajudes per a la compra de vehicles elèctrics i híbrids endollables

Avui divendres 9 d’abril es presenta el Pla Moves III, un pla d’ajudes per a la compra de vehicles elèctrics i híbrids endollables que comptarà amb un pressupost de 400 milions d’euros. 

 

L’objectiu d’aquesta nova edició és que a través d’aquest pla d’incentius s’arribi als 250.000 vehicles elèctrics el 2023. I també als 100.000 punts de recàrrega. És per això que,amb el Pla Moves III el Govern multiplicarà  el pressupost establert per avançar en la mobilitat elèctrica i impulsar l’electrificació entre els ciutadans. 

 

Els fons disponibles no seran l’única novetat del Pla Moves III. El pressupost es repartirà per comunitats autònomes, però s’ampliarà automàticament en aquelles regions on s’esgotin els fons. De tal manera que, encara que no es reparteixin els diners en funció de la demanda, es primarà a les zones on hi hagi un major interès per aquest tipus de vehicles. Una altra de les pretensions del Govern és que els incentius a favor de la mobilitat elèctrica durin fins, almenys, 2023.

 

Si us interessa conèixer més detalls sobre el Pla Moves III o què heu de fer per ser beneficiaris, no dubteu a contactar amb nosaltres, Remm Guitart, el vostre concessionari de confiança. Ens trobaràs a Molins de Rei, Martorell, Esparreguera, Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

Si estàs pensant a comprar un vehicle elèctric o híbrid endollable, això t’interessa:

Promocions en cotxes híbrids Renault

Nou Renault CAPTUR E-TECH Híbrid endollable

Nou Renault MEGANE E-TECH Híbrid endollable

 

Promocions en cotxes elèctrics Renault

Nou Renault ZOE

Nou Twingo elèctric

 

Assegurança per a vehicles elèctrics i híbrids

Remm Guitart, agent exclusiu de Mapfre

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús