REMM Dacia FB Shared CAT

Pla Renove Dacia per a tots. Aconsegueix el teu model des de 8.600€

El Dacia Sandero GLP és d’aquells vehicles urbans amb estil, tan còmode per anar per la ciutat com per carretera. Disposa de cinc places reals en un interior espaiós, pràctic i modulable, doncs permet transportar totes les teves coses gràcies al seu ampli maleter i la seva banqueta del darrere abatible 1/3 – 2/3. És un vehicle que ofereix i garanteix seguretat, doncs està equipat amb diferents dispositius de seguretat activa i passiva. Entre els que destaquen:

  • Protecció dels ocupants: disposa d’una estructura de carrosseria reforçada, coixins de seguretat frontals i laterals, un sistema de fixació Isofix per als seients infantils i reposacaps d’altura regulable.
  • Sistemes d’assistència a la conducció: el sistema antibloqueig de les rodes (ABS), junt al sistema d’ajuda a la frenada d’emergència (SAFE), així com el sistema de control dinàmic de la trajectòria (ESP) associat al control de tracció (ASR) garanteixen una eficaç frenada i una major estabilitat del vehicle.
  • Regulador-limitador de la velocitat: els teus viatges seran més tranquils gràcies al regulador-limitador de velocitat.
  • Airbag del copilot desconectable i seients Isofix: podràs instal·lar fàcilment a la part del davant una cadireta de bebé en sentit contrari a la marxa, desconnectant l’airbag del copilot. El sistema de fixació Isofix, situat a la part del darrere, et permet subjectar als teus fills amb total seguretat en les places laterals.

Aquest mes, amb el Pla Renove per a tots, aconsegueix el teu Dacia Sandero GLP des de 8.600€*, amb 1 any d’assegurança gratuït* i no el paguis fins d’aquí a 3 mesos*.

Un vehicle on, sens dubte tot està preparat i pensat per facilitar-te la vida. Vols conèixer més detalls sobre la promoció o el model? Contacta amb REMM GUITART i t’ho explicarem tot: 610 591 790 – leadsremm@remmguitart.com

*El disseny de l’automòbil que apareix pot no coincidir amb el del model o versió amb la que està interessat. Per a informació al detall, acudeix al teu Concessionari DACIA. Remm Guitart a Molins de Rei, Martorell, Esparreguera, Igualada, Vilafranca del Penedès o Vilanova i la Geltrú. Per formalitzar la compravenda, haurà de subscriure la corresponent documentació de la comanda en qualsevol dels concessionaris Remm Guitart. Pot ser que en el moment en què vagi al concessionari no hi hagi unitats en estoc del model desitjat. Informi’s al respecte a Remm Guitart.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús