REMM Renove Clio FB Shared CAT

PLA RENOVE RENAULT PER A TOTS: Renault CLIO des de 10.680€

L’estil de nou Renault Clio et captivarà per urbà i seductor: línies sensuals, perfil dinàmic, flancs esculpits i nova firma lluminosa amb llum Full LED… Ideal tant per a ciutat com per a carretera, t’aportarà seguretat en tot moment gràcies al seu sistema de frenat automàtic d’emergència amb detecció de vianants.

Disposa de la pantalla tàctil més gran de la seva categoria amb navegació connectada, cerca de punts d’interès amb Google Places i integra les últimes solucions Renault EASY DRIVE com la seva càmera 360º i el seu Easy Park Assist. A més a més, el Nou Renault Clio, et permetrà viure fàcilment una experiència 100% connectada gràcies als serveis Renault EASY CONNECT.

Emporta-te’l des de 10.680€, amb 1 any d’assegurança Auto de regal i no paguis fins d’aquí a 3 mesos! A més a més, recorda que pots beneficiar-te dels ajuts del PLA RENOVE 2020**.

Contacta amb nosaltres i descobreix tots els detalls d’aquesta promoció: 610 591 790 – leadsremm@remmguitart.com

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes en estoc realitzades de l’01/09/20 a al 30/09/20 que adquireixin un Renault CLIO Life SCE 53 kW (72CV) amb Pack Basic, que financen amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya a través de Preference Easy o Preference Plus. Inclou IVA, impost de matriculació, transport, promocions ofertes per RECSA, l’aportació de fabricant al Pla RENOVE i regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600 € amb Mapfre o Mutua, regalat per RCI. Campanya de tres quotes de carència amb interessos acumulats a capital viu començant la primera quota al gener. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 36 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault CLIO Zen TCe 74 kW (100 CV) amb Pack Look Zen i pintura metal·litzada especial. PVP amb promocions: 14.737,64 €. IVA inclòs. Informa-te’n al teu concessionari Renault.

** PLA RENOVE 2020 finançat pel MINCOTUR. Podran beneficiar aquelles persones que compleixin amb els requisits exigits en el RDL 25/2020. Consulta l’import de l’ajuda corresponent a cada model en el teu concessionari més proper.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús