REMM Renove FB Shared CAT

Pla Renove Renault per a tots

Quan arriba el moment de comprar un vehicle nou, de km0 o de segona mà no sempre és fàcil escollir quina és la millor opció, i es que cadascuna d’aquestes alternatives té els seus avantatges o inconvenients. Sovint, la decisió ve marcada per les circumstàncies, com per exemple l’economia, les necessitats o l’ús que se’n farà del vehicle. Des de REMM GUITART volem posar-t’ho fàcil, per això si necessites un cotxe, des del nostre servei d’atenció al client i comercial t’ajudem a trobar el teu vehicle perfecte, adaptat a les teves necessitats i al teu estil de vida, de forma totalment online. En l’actualitat disposem d’una àmplia gama de vehicles seminous, tots ells amb descomptes considerables.

Avantatges de comprar un vehicle seminou amb REMM GUITART

  • Grans descomptes: els vehicles seminous sempre tenen un preu molt inferior que el del model idèntic nou.
  • Compra més ràpida: donat que el cotxe ja està al concessionari, compta amb la seva documentació i ja està matriculat, el procediment és més ràpid.
  • Garantia de fins a 4 anys: estem tan segurs dels vehicles que venem que t’oferim fins a 4 anys de garantia i, a més a més, et garantim un procés de compra totalment transparent (estat real del vehicle, característiques, quilòmetres, etc).
  • Assegurança a tot risc: t’oferim 1 any d’assegurança a tot risc gratuïta. Per una major tranquil·litat, durant 12 mesos tindràs cobert els danys a tercers i també els danys propis.
  • Garantia de desinfecció: tots els vehicles, abans de ser entregats, passen per una doble desinfecció (química + ozó). Per proves de vehicles es segueixen les normes establertes en el Protocol de Protecció i Prevenció Laboral acordat per al nostre sector.

 

Ara és un bon moment, aprofita els avantatges que t’oferim per a vehicles seminous i no paguis fins d’aquí a 3 mesos.  Contacta amb nosaltres al telèfon 610 591 790 (whatsapp, trucada o videotrucada) o al correu electrònic leadsremm@remmguitart.com.

 

 

*Oferta vàlida per a particulars i autònoms finançant amb RCI Banque, S. a. Sucursal a Espanya a través de la promoció per a Vehicles d’Ocasió Renault de 4 a 18 mesos d’antiguitat. Consulta condicions específiques per a cada model a leadsremmguitart@remmguitart.com. Oferta vàlida del 01/10/2020 al 31/10/2020. L’oferta inclou l’aportació del fabricant al Pla RENOVE: (vehicles comercials exclosos). Campanya de tres quotes de carència amb interessos acumulats a capital viu començant la primera quota el mes de desembre. Permanència mínima 36 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús