08.02. Remm

PRIMERES IMATGES DE L’INTERIOR DEL RENAULT CLIO 2019

La nova generació del Renault Clio ja està llesta per arribar al mercat i tindrà la seva presentació oficial en el proper Saló de l’Automòbil de Ginebra, a principis de març.

Renault ha fet públiques ara unes primeres imatges de l’interior del nou Clio, que destaca per l’avenç en el disseny i en la qualitat dels materials.

A l’interior s’incrementa la qualitat percebuda i l’ergonomia del lloc de conducció, dos elements que han estat prioritaris en el disseny i fabricació del Renault Clio 2019. L’habitacle rep nous materials que milloren la percepció de qualitat d’elements tan importants com el quadre de comandament, d’un material suau al tacte, els panells de les portes o la consola central, que ara és més envoltant.

El disseny del nou Clio és més compacte i d’aquesta manera augmenta l’espai interior. El model també rep una alta dosi de tecnologia amb una pantalla central tipus Tablet i el nou “Smart Cockpit”, un panell d’instruments digitalitzat disponible segons els acabats que mostrarà tota la informació rellevant per al conductor a un simple cop d’ull. El nou Clio també comptarà amb novetats com el fre d’estacionament elèctric.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús