REMM Hibrids FB Shared CAT

Promocions en cotxes híbrids Renault

Renault ja compta amb tres cotxes híbrids al mercat. Tres models diferents que tenen en comú aquests sistemes de propulsió i que busquen adaptar-se a gairebé qualsevol mena de conductor. 

 

Nou Renault CLIO E-TECH Híbrid

El nou Renault Clio E-Tech Híbrid és la versió híbrida no endollable de la nova generació del Renault Clio. Té la mateixa plataforma CMF-B que dóna vida al model amb motor tèrmic tradicional, però inclou un motor de gasolina d’1.6 litres de nova generació que està associat a dos motors elèctrics, un dels quals és de tipus HSG (high Voltage Starter Generator), i a una bateria d’1,2 kWh.

La potència combinada és de 140 CV. El seu consum és inferior als 4,5 litres/100 km i fins a un 80% del temps, pot circular per ciutat en mode elèctric. El seu consum pot reduir-se fins a un 40% respecte a un motor tèrmic en cicle urbà. Respecte a les emissions, emet menys de 100 grams de CO2/km (WLTP). 

 

Descobreix les promocions del nou Renault CLIO E-TECH Híbrid

 

Nou Renault CAPTUR E-TECH Híbrid endollable

El nou Renault Captur E-Tech Híbrid és la variant híbrida endollable del nou Renault Captur. Equipat amb un motor de gasolina d’1.6 litres i dos propulsors elèctrics, està associat a una caixa de canvis multimode sense embragatge i a una bateria de 9,8 kWh. Aquesta combinació li permet oferir fins a 160 CV de potència màxima i una autonomia de 50 km en manera elèctrica a velocitats de fins a 135 km/h, o de 65 km en cicle urbà (WLTP).

El nou Renault Captur E-Tech Híbrid endollable homologa un consum mitjà d’1,5 litres als 100 km, així com unes emissions de CO2 de 35 gr/km. Ofereix diferents maneres de conducció que permeten ajustar l’ús del sistema de propulsió, així com la frenada regenerativa o la recàrrega mitjançant desacceleració. D’aquesta manera es permet augmentar la càrrega de la bateria i, per tant, l’autonomia.

 

Descobreix les promocions del nou Renault CAPTUR E-TECH Híbrid endollable

 

Renault MEGANE E-TECH Híbrid endollable

El nou Renault Mégane E-Tech Híbrid endollable està basat, en la versió familiar Sport Tourer. El seu sistema està estretament lligat a la del Captur híbrid endollable. Amb un motor de gasolina d’1.6 litres com a base, dos motors elèctrics i una bateria de 9,8 kWh. 

La seva autonomia en manera elèctrica és de 50 km en cicle mixt i de fins a 65 km en manera urbà. El seu consum mitjà és d’1,3 litres als 100 km i emet menys de 30 gr/km de CO2. A més, és capaç de conservar la capacitat de càrrega de maleter, reduint només el seu volum fins als 434 litres amb cinc places o 1.247 litres amb dos.

 

Descobreix les promocions del nou Renault MEGANE E-TECH Híbrid endollable

 

Els nostres cotxes híbrids seminous

CAPTUR E-TECH Híbrid endollable Zen 117kW 

MEGANE E-TECH Híbrid endollable Zen 117kW

CLIO E-TECH Híbrid Zen 104kW

Descobreix més cotxes híbrids seminous aquí.

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús