Quedatacasa

#quedatacasa i descobreix el cotxe que més s’adapta a les teves necessitats

La crisi sanitària actual generada pel COVID-19, ha creat moltes incògnites en tots els àmbits de la societat. Per ara, i seguint les indicacions marcades pel Govern i les autoritats sanitàries, seguim amb els concessionaris i tallers tancats. No obstant, tenim uns serveis mínims a la vostra disposició, per seguir-vos oferint la millor atenció: amb un servei d’emergència preparat per donar resposta a urgències (logística i serveis bàsics) i un sistema de gestió online i telefònica que ofereix cobertura als diferents serveis que oferim, entre ells la compra de vehicles nous sigui de la Gamma Renault, de la Gamma Dacia o un vehicle d’ocasió.
 
Per nosaltres és molt important garantir la tranquil·litat i seguretat de tothom amb qui ens relacionem i seguir oferint un servei de qualitat amb les mateixes garanties de satisfacció de sempre. En un moment com aquest, hem d’aprofitar més que mai les noves tecnologies.
 
Estaves mirant de comprar un cotxe nou, però la situació t’ha aturat? Fes que no s’aturi! Des de REMM GUITART t’atendrem per oferir-te el millor assessorament:

  • T’agradaria rebre les millors ofertes a preu tancat?
  • Vols rebre contingut online per descobrir el model que t’interessa?

Contacta amb el nostre equip comercial a través del correu leadsremm@remmguitart.com, per telèfon 610 591 790 o videoconferència, un nou sistema que ens aproparà malgrat la distància.
 
I recordeu, després de la tempesta sempre arriba la calma! Passat el confinament d’aquests dies, seguríssim que tots i totes tindrem més ganes que mai de rodar! Ara és un bon moment per descobrir aquell cotxe que més s’adapta a les teves necessitats, siguis més de ciutat o de muntanya, tinguis una gran família o un negoci. Aprofita que estàs a casa i descobreix-lo amb REMM GUITART, el teu concessionari de confiança!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús