L

Quin és el procés de fabricació d’un cotxe elèctric?

Per les seves característiques específiques, la producció dels vehicles elèctrics requereix unes modificacions respecte als vehicles amb motor de combustió. Compta amb un nombre menor de peces i és més fàcil automatitzar la seva fabricació. Per altra banda, la fabricació de bateries específiques requereix materials cars i d’una tecnologia molt avançada.

És per això que a la factoria Renault compta amb una línia específica encarregada de preparar les bateries, carregar-les i instal·lar-les sota el xassís del vehicle.

En el següent vídeo podreu veure tots els passos de fabricació d’un vehicle elèctric a la factoria de Renault a Maubeuge, a França, on es fabrica la Kangoo ZE. El vídeo cobreix les línies de carrosseria, assemblatge, pintura, muntatge de bateries i finalment el control de qualitat, imprescindible per assegurar la qualitat Renault.

És precisament a aquesta fàbrica francesa on Renault va instal·lar 400.000 m2 de panells fotovoltaics (60 camps de futbol) per produir l’electricitat necessària per fer funcionar la fàbrica, una mesura que segueix la filosofia de Renault, apostant per les energies renovables.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús