REMM Sostenible FB Shared

REMM GUITART aposta per la mobilitat sostenible

Com a valor d’empresa de Remm Guitart hem decidit fer una aposta per a la mobilitat sostenible. Així, per als desplaçaments dels nostres responsables, logística magatzem, vehicles de servei i vehicles de substitució per als clients, disposem d’una amplia flota de vehicles elèctrics.

 

Són coneguts i evidents els aspectes energètics i mediambientals tan positius del vehicle elèctric, que fan d’aquest alguna cosa més que un nou mitjà de transport, atès que provoca sinèrgies positives d’eficiència entre aquest sector d’activitat i el de l’energia, sense obviar els aspectes industrials i innovadors.

 

Volem fer palès també la importància de les flotes elèctriques en les empreses i els beneficis empresarials que suposa incorporar vehicles elèctrics a empreses i administracions ja que els vehicles elèctrics són una opció cada vegada més atractiva no només per a les persones, sinó per a les empreses i administracions públiques: Cada vegada els cotxes elèctrics tenen més autonomia i cada vegada els costos d’adquisició i manteniment són menors.

 

En aquest reportatge volem, a més, destacar la facilitat del seu funcionament. La càrrega, tant a les nostres instal·lacions, als nostres domicilis particulars o en els punts de recarrega dels diferents municipis i l’actual autonomia fan del vehicle elèctric un element indispensable com a eina de treball en el nostre dia a dia.

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús