REMM Formacio Fb Shared

Remm Guitart col·labora amb el Gremi de Tallers de Barcelona

El Gremi de Tallers de Barcelona organitza un curs d’iniciació a la tecnologia elèctrica per a mecànics associats que no tenen nocions d’aquesta tecnologia. La formació, iniciada el passat mes d’octubre, té lloc al Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell. I té per objectiu que tots aquells participants puguin començar a realitzar manipulacions a vehicles elèctrics prenent les mesures de seguretat pertinents. 

 

Un any més, REMM GUITART, col·labora amb el Gremi de Tallers de Barcelona amb aquesta formació, cedint un dels seus vehicles elèctrics. En concret el nou Renault ZOE. Un vehicle 100% elèctric que ofereix 390 km d’autonomia i que està equipat amb l’última tecnologia. Gràcies a la cessió d’aquest model, s’ha pogut oferir una formació que ha girat entorn dels diferents tipus de motors elèctrics i les seves característiques, la seguretat en la manipulació, electrònica i diagnosis del vehicle, diagnòstic d’avaries en bateries, etc.

 

Amb aquesta col·laboració, REMM GUITART reafirma la seva voluntat de fomentar iniciatives que aportin valor al territori i als seus habitants. I també manifesta la seva voluntat de seguir col·laborant amb el Gremi de Tallers de Barcelona, en el manteniment i adquisició de les noves competències professionals dels treballadors del sector.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús