Concessionari Confiança

REMM GUITART, el teu concessionari de confiança

Un concessionari de confiança és el que pretén trobar qualsevol client que busca tant un cotxe nou com un vehicle usat. Per a alguns conductors, la seguretat, les condicions de l’automòbil i la confiança en el concessionari són, fins i tot, més importants que el preu pel qual adquiriran el seu nou cotxe. Res més lluny de la realitat: la percepció del car i el barat depèn del que es rep a canvi.

 

Si estàs buscant un concessionari de confiança de vehicles Renault i Dacia, REMM GUITART és la teva millor opció per diferents motius. La llarga experiència en el sector i la satisfacció dels nostres clients ens avalen, a més del gran nombre de facilitats que concedim per afavorir els seus interessos.

 

A continuació, detallem algunes característiques que diferencien REMM GUITART i que el converteixen en una empresa de referència.

Per què els clients trien a REMM GUITART?

Atenció personalitzada

 

Oferir un servei de qualitat és un dels nostres principals objectius. No només ens assegurem que cada client quedi satisfet amb l’atenció rebuda, sinó que també ens esforcem per tenir un equip de professionals format correctament per donar les millors respostes i solucions a les necessitats dels clients.

 

Millors preus

 

Si busques comprar un cotxe Renault o Dacia, nosaltres t’oferim les millors opcions amb ofertes exclusives tant en cotxes nous com de segona mà. Amb la nostra extensa llista de promocions segur que trobes el que necessites a un preu únic.

 

A prop teu

 

REMM GUITART disposa de delegacions a Esparreguera, Igualada, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Molins de Rei i Martorell, perquè puguis trobar-nos on et vagi millor.

 

Servei de taller

 

Tant si el que cerques és una posada a punt ràpida amb el servei Renault Minut com una revisió en profunditat amb Renault Serveis, a REMM GUITART sempre t’oferim la millor qualitat. El servei de taller és un aspecte que valoren molt els nostres clients, perquè compta amb mecànics i tècnics especialitzats que posaran el teu cotxe a punt amb una velocitat de rècord.

Compromís amb el territori

 

Un aspecte que diferencia a REMM GUITART és el seu compromís amb el desenvolupament del territori. És un habitual patrocinador d’esdeveniments culturals, esportius i benèfics. A més, també participa en fires comarcals que tenen com a objectiu impulsar l’economia local.

 

No t’oblidis de passar per alguna de les delegacions de REMM GUITART, per la que et quedi més pròxima. Tenim 6… així que no tens excusa!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús