5

Remm Guitart, els teus concessionaris de confiança molt a prop teu

Renault Remm Guitart són els teus concessionaris de confiança de la zona del Baix Llobregat, Penedès, Anoia i Garraf.  Els nostres anys d’experiència ens han ajudat a adaptar-nos a les necessitats dels clients i a millorar dia rere dia. Per això a Remm Guitart comptem amb un increïble equip de professionals per a oferir-te el millor servei.

Els nostres professionals compten amb programes de formació contínua, equips de diagnòstic d’última tecnologia, el certificat en tots els processos de reparació en la norma ISO 9001 de qualitat i la 14001 de medi ambient atorgat per AENOR.

A més als tallers de Remm Guitart t’oferim serveis de xapa i pintura amb materials i pintura homologats per Renault. I si tens un petit cop, no dubtis en confiar en els serveis de Carrosseria Ràpida, on en 24 hores tindràs el teu vehicle com nou.

La rapidesa també és una de les marques d’identitat de Remm Guitart, ja que, els nostres tallers compten amb els serveis Renault Minuto i Renault Servicios, on podràs portar el teu vehicle per fer una ràpida posada a punt. A més, un dels avantatges de Renault és que si necessites deixar el cotxe més temps al taller, sempre pots comptar amb el nostre cotxe de substitució, perquè no perdis el ritme!

No ho dubtis, Remm Guitart és el teu taller de confiança molt a prop teu!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús