Captura

Remm Guitart forma als futurs professionals de l’automoció

El concessionari de Molins de Rei de Remm Guitart s’ha obert a les aules formatives. Alumnes de formació professional han pogut assistir a les Masterclass Renault, on un equip formador ha explicat el muntatge, manteniment i característiques dels vehicles de Renault Sport i la gamma elèctrica de Renault.

La jornada ha estat dividida en dues sessions, una de matí una altra de tarda. Durant el matí els alumnes han pogut entendre de primera mà els cotxes de competició Renault, i les seves diferències envers els cotxes comercials. Cal destacar que moltes de les tecnologies que neixen en el format competitiu acaben arribant a tots els vehicles, com per exemple el Launch Control, que s’hereta de la fórmula 1.

En la sessió de la tarda, l’equip docent ha pogut explicar com funciona el cotxe elèctric, el vehicle del present i del futur. Els estudiants han pogut entendre com funciona aquest tipus de conducció i quines són les diferències respecte els motors de combustió convencionals. També han tingut l’oportunitat de veure com és el Renault Zoe mecànicament, amb tota mena de detall.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús