700x420 Renault

REMM GUITART i el seu compromís amb la Mobilitat Sostenible

Una de les prioritats estratègiques de REMM GUITART és el respecte i la protecció del medi ambient, com acredita amb la certificació ambiental ISO 14001.

 

Els nostres processos de treball s’han adaptat per reduir el seu impacte mediambiental: control i gestió de la generació de residus als tallers, del consum energètic i d’aigua, emissions atmosfèriques, abocaments.

 

Una altra peça clau en aquesta estratègia és contribuir a una mobilitat sostenible. En aquest sentit, podem destacar que:

  • Fomentem i prioritzem la comercialització de vehicles respectuosos amb el medi ambient: àmplia gamma de vehicles elèctrics (Twizy, Kangoo, Zoe, Master), vehicles equipats amb motoritzacions GLP i vehicles “tradicionals” equipats amb les darreres tecnologies per reduir les emissions i consums.
  • A nivell intern, hem incrementat de manera significativa els vehicles zero emissions a la nostra flota pròpia, disposant en l’actualitat de 10 vehicles que generen 0 emissions contaminants en tots els seus desplaçaments, i amb l’objectiu d’incrementar encara més aquesta proporció.

 

Renault està liderant el desenvolupament i implementació dels cotxes elèctrics a Espanya. A més a més de la gamma completament elèctrica, els darrers llançaments incorporen la conducció elèctrica per reduir les emissions. 

 

Aquests nous vehicles s’emmarquen en els objectius proposats per la Comissió Europea pel 2025. L’aposta decidida pels vehicles 100% elèctrics, equipats amb l’última tecnologia del mercat i amb una gran autonomia, com els de la Gamma de Remm Guitart, és una mostra del compromís indiscutible per a la mobilitat sostenible

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús