REMM Igualada FB Shared

Remm Guitart i l’Ajuntament d’Igualada junts per la mobilitat sostenible

L’Ajuntament d’Igualada ha adquirit recentment 7 vehicles amb etiqueta ECO, dos d’ells 100% elèctrics. Es tracta de dues Renault Kangoo Profesional, tres Renault Trafic Combi Mixto i dos Zoe Intens 50Kw. Tres tipus de vehicles que passaran a formar part de la seva flota i es destinaran als diferents serveis de la Brigada Municipal.

 

Amb aquest nou contracte, realitzat amb el concessionari Remm Guitart d’Igualada, l’Ajuntament no sols recolza i fomenta l’activitat econòmica local, també fa una important aposta per la mobilitat sostenible. Els vehicles elèctrics contribueixen a la reducció d’emissions contaminants, millorant la qualitat de l’aire, i a la reducció de contaminació acústica, tot impulsant un model de mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Al mateix temps que redueix els costos de manteniment i despesa energètica. 

 

Amb aquesta nova adquisició, l’Ajuntament d’Igualada fa un pas més en la contribució per la preservació i conservació del medi ambient. I esdevé un clar exemple davant d’aquesta voluntat per part dels organismes públics i les empreses de formar part d’aquest important canvi de paradigma. Aquí trobaràs tots els detalls.

 

Apostar per la mobilitat sostenible és cada cop més fàcil, per això dia a dia s’hi sumen més persones, empreses i organismes públics. Remm Guitart com a concessionari Renault i Dacia som un exemple, ja que tots els nostres vehicles interns i de substitució compten amb l’etiqueta ECO. Fet que permet oferir un millor i més sostenible servei. I al mateix temps, contribuir a reduir les emissions de CO2 tan perjudicials per al medi ambient, les persones i resta d’éssers vius.

 

A Remm Guitart, a més a més, tots els processos de treball s’han adaptat per reduir l’impacte ambiental: circuit de gestió dels residus produïts als tallers, mesures de control i reducció del consum d’energia, emissions, abocaments, etc. Prova d’això és que totes les instal·lacions de Remm Guitart compten amb un sistema de gestió mediambiental conforme a la norma ISO 14001 certificat per AENOR. Per altra banda, s’ofereixen també diferents productes que segueixen aquesta línia, com el mesurador CO2 per a temperatura i humitat o el mesurador de CO2 que permet monitorar en temps real la concentració de diòxid de carboni en l’entorn circumdant.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús